Home / Fashion  / Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα φετινά Tony Awards!

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα φετινά Tony Awards!

Οι παρουσίες που εντυπωσίασαν στα χθεσινά Tony Awards! 

Με περισσή λάμψη, εορταστική διάθεση αλλά και πολιτικό περιεχόμενο που αφορά σε ζητήματα κρίσιμα για την υφήλιο αλλά και την Αμερική του Ντόναλτ Τράμπ – όπως η ελευθερία του λόγου, οι διακρίσεις και η διαφορετικότητα-, ολοκληρώθηκαν τα φετινά βραβεία που πραγματοποιήθηκαν στο Radio City Music Hall του Μανχάταν.  Η φετινή τελετή των θεατρικών βραβείων Tony ήταν για ακόμη μια χρονιά μια λαμπερή βραδυά, στην οποία προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους. Ιδού ποιες εμψανίσεις έκλεψαν την παράσταση από την 72η τελετή βράβευσης!

 
Tina Fey.

H Tina Fey κράτησε το make up της σε ήσυχους τόνους και κατάφερε να εντυπωσιάσει φορώντας μια κομψή τουαλέτα του Αμερικανού σχεδιαστή Thom Browne. 

 

 

Carey Mulligan.

Με retro chic μαλλιά και μακιγιάζ και με ένα φλοράλ φόρεμα του Giambattista Valli, η Αγγλίδα ηθοποιός Carey Mulligan ήταν λαμπερή, εντυπωσιακή και κομψή!

 

 

Cynthia Erivo.

H Cynthia Erivo με vintage στοιχεία και ένα μάυρο φόρεμα με δαντέλα και κρόσσια, κατάφερε να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδυάς. Το μακιγιάζ της -αν και ελαφρώς υπερβολικό στα μάτια- της χάρισε επιπλέον πόντους glam! 

 

 

Lauren Ridloff.

Με κατακόκκινο φόρεμα του σχεδιαστή Jason Wu, η Lauren Ridloff κατάφερε να μην «χαθεί» στο red carpet και να ξεχωρίσει με την εμφανισή της. 

 

 

Christine Baranski.

H Christine Baranski έλαμψε με το λευκό κουστούμι της και ήταν πιο εντυπωσιακή και κομψή απο ποτέ! 

 

 

Sara Bareilles. 

Με μια πληθωρική τουαλέτα J. Mendel, η ηθοποιός, συνθέτρια και τραγουδίστρια Sara Bareilles ήταν αριστοκρατική επιλέγοντας μακιγιάζ σε γήινους τόνους! 

 

 

Kerry Washington. 

Η Kerry Washington εξέπληξε θετικά με το κεντημένο Versace jumpsuit που επέλεξε για την βραδυά και συνόδεψε άψογα με τα ασημένια της chic πέδιλα!

 

 

Anna Wintour και Bee Shaffer.

Από τις πιο κομψές παρουσίες της βραδυάς ήταν και η Anna Wintour με την κόρη της Bee Shaffer. Οι δυο τους εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους επιλογές! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!