Home / Good Life  / Οι δημιουργοί του Game Of Thrones ετοιμάζουν ταινία Star Wars!

Οι δημιουργοί του Game Of Thrones ετοιμάζουν ταινία Star Wars!

Νέα που θα ενθουσιάσουν το σινεφίλ κοινό ανακοινώθηκαν για τους δημιουργούς του Game of Thrones!

 

Οι David Benioff και D.B. Weiss αποφάσισαν να αφήσουν τους δράκους και να πιάσουν…τα διαστημόπλοια, γυρίζοντας μία νέα ταινία Star Wars!

 

 

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό τα γυρίσματα της ταινίας να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

Όλο αυτό συμπίπτει με το τέλος του Game Of Thrones, που ολοκληρώνεται με τον τελευταίο κύκλο διάρκειας έξι επεισοδίων, ο οποίος θα προβληθεί τον Μάιο από το δίκτυο HBO.

 

 

Έτσι, οι Benioff και Weiss θα είναι ελεύθεροι από υποχρεώσεις, ώστε να αφοσιωθούν στο επόμενο project τους, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή των Star Wars.

 

Οι fans της θρυλικής σειράς ταινιών του διαστήματος, έχουν ήδη ενθουσιαστεί με τα νέα, ανυπομονώντας για την προσέγγιση των δημιουργών του Game of Thrones σε αυτήν.

 

 

Προς το παρόν, πάντως, το Star Wars: Episode IX, που έρχεται σαν συνέχεια του Star Wars: The Force Awakens, υπό την σκηνοθετική ματιά του J.J. Abrams, θα βγει στις αίθουσες στις 20/12/19 για να δώσει ένα τέλος στην τριλογία.

 

 

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o και ο 81 ετών Billy Dee Williams ως Lando Calrissian.

 

 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!