Home / Men  / Οι γυαλιστερές φόρμες και γιατί πρέπει να βρουν άμεσα θέση στην ντουλάπα σας!

Οι γυαλιστερές φόρμες και γιατί πρέπει να βρουν άμεσα θέση στην ντουλάπα σας!

Από τις αίθουσες του γυμναστηρίου…στις επίσημες εξόδους!

 

Αν ανοίγετε την ντουλάπα σας και δε βλέπετε ούτε μία γυαλιστερή φόρμα μέσα, ήρθε ο καιρός να βγείτε στα μαγαζιά!

 

Το συγκεκριμένο “κομμάτι” ρουχισμού έχει περάσει από πολλά στάδια ανά τα χρόνια! Ξεκινώντας ως must τη δεκαετία των 80s, ακολούθησε μία περίοδος “παρακμής”, στην οποία φορέθηκε μόνο στις αίθουσες των γυμναστηρίων -και ούτε καν εκεί- έως ώτου εξαφανίσθηκε εντελώς από προσώπου γης και το εντόπιζες μόνο σε γραφικούς παππούδες τις ημέρες της λαικής αγοράς!

 

Όλα αυτά μέχρι…σήμερα! Το 2018 είναι η χρονιά για την μεγάλη επάνοδο της γυαλιστερής φόρμας! Η χρονιά, που παίρνει το αίμα της πίσω και μάλιστα θριαμβευτικά!

 

Φεύγοντας από τα γυμναστήρια- όχι ότι δε μπορείτε να τη φορέσετε και εκεί- η γυαλιστερή φόρμα συνδυάζεται πια με μποτάκια oxford, αλλά και με κλασσικά minimal sneakers και αποτελεί την πιο up to date πρόταση για βραδινές-και όχι μόνο- εξόδους! 

 

Και το καλύτερο; Κυκλοφορεί σε μία τεράστια γκάμα από χρώματα στυλ και…”κασέ” και θα τη βρείτε ανάμεσα στις νέες σειρές από κλασσικά brands αθλητικών μέχρι και μεγάλων οίκων μόδας!

 

Στην ίδια κατηγορία του comeback από τα 80s βρίσκεται, εκτός από την γυαλιστερή και η λεγόμενη “αντιανεμική” φόρμα, την οποία μπορείτε να επιλέξετε, στη θέση της πρώτης!

 

Δείτε μερικές από αυτές, που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε!

 

 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!