Home / Beauty  / Οι αποχρώσεις κραγιόν που θα φορεθούν την άνοιξη

Οι αποχρώσεις κραγιόν που θα φορεθούν την άνοιξη

Οι αποχρώσεις κραγιόν που θα φορεθούν την άνοιξη
Τα πιο hοt, ανοιξιάτικα χρώματα για τα χείλη 

 

Ποιες είναι οι αποχρώσεις κραγιόν που θα φορέσουμε την άνοιξη; Συγκεντρώσαμε τα must-have κραγιόν για την φετινή άνοιξη και σας παρουσιάζουμε τις επιλογές που έχετε για να λάμψετε λίγο πριν το καλοκαίρι. Εκτός όμως από την απόχρωση που θα διαλέξετε για εσάς μην ξεχάσετε να προτιμήσετε ενυδατικά κραγιόν που προστατεύουν τα χείλη από την αφυδάτωση ή κραγιόν που περιέχουν δείκτη SFP ώστε να μην ταλαιπωρήσετε τα χείλια σας από τις ακτίνες του ήλιου που θα γίνονται ολοένα και πιο έντονες. 

 

Red kiss 

Το κόκκινο είναι ένα πλούσιο και σταθερό χρώμα στα χείλη σας και μπορεί να μεταμορφώσει κάθε σας εμφάνιση. Διαχρονικό, εδώ σε μία πιο ανοιχτή εκδοχή, είναι ό,τι πρέπει για να υποδεχθείτε την άνοιξη. 

 

Οι αποχρώσεις κραγιόν που θα φορεθούν την άνοιξη

 

Pink dreams

Ένα έντονο ροζ κραγιόν είναι πάντοτε απαραίτητο. Όταν δε είναι και εξαιρετικά λαμπερό τότε το beauty look σας ανεβαίνει level κομψότητας και glam.

 

 

 

Ruby red

Το πιο έντονο κόκκινο είναι μία κλασική επιλογή που φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου. Φέτος την άνοιξη όμως έχει την τιμητική του! 

 

 

 

Βerry lips

Τα berry lips αποτελούν ιδανικό μακιγιάζ για την άνοιξη. Πιο ρομαντικά μπορούν να αποτελέσουν μία σούπερ βάση για ένα όμορφο συνολικό beauty μακιγιάζ. 

 

 

 

Νude lipstick

Τέλος, το nude κραγιόν αποτελεί μία ακόμη hot τάση για την άνοιξη δημιουργώντας ’90s-inspired looks, αλλά και πιο απλά μακιγιάζ. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!