Home / Men  / Οι έξυπνες Doorbell cameras αντικαθιστούν το παραδοσιακό κουδούνι του σπιτιού

Οι έξυπνες Doorbell cameras αντικαθιστούν το παραδοσιακό κουδούνι του σπιτιού

Οι έξυπνες Doorbell cameras φέρνουν το θυροτηλέφωνο στο smartphone σας.

 

Οι έξυπνες κάμερες θυροτηλεφώνων ή αλλιώς  Doorbell cameras αποτελούν ό,τι πιο καινούργιο ταιριάζει σε ένα smart home! Εύκολες στην χρήση και αποτελεσματικές, απευθύνονται σε όσους θέλουν να επενδύσουν στην ασφάλεια του σπιτιού τους.

 

 

 

Οι έξυπνες κάμερες-κουδούνια, λειτουργούν σε συνδυασμό με το smartphone σας, συνδέονται με το wi-fi σας και εσείς μπορείτε να δείτε ποιος χτυπάει την πόρτα χωρίς καν να σηκωθείτε από τον καναπέ. Εκτός από το βίντεο που μπορεί να σας κρατήσει μακριά από ανεπιθύμητους επισκέπτες καθώς μπορείτε να δείτε ποιος είναι έξω από την πόρτα σας, τα καινούργια αυτά gadgets, έρχονται μαζί με μια σειρά χρήσιμων χαρακτηριστικών απαραίτητων για την ασφάλεια και προστασία του σπιτιού σας.

 

Οι έξυπνες κάμερες θυροτηλεφώνων σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ασφαλείς. 

Πολλά από τα νέα doorbell gadgets διαθέτουν μικρόφωνα και ηχεία, καθιστώντας δυνατή την αμφίδρομη ομιλία. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να μιλήσετε με τους επισκέπτες σας χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone σας, χωρίς να χρειαστεί να πλησιάσετε στο θυροτηλέφωνο και την εξώπορτά σας.

 

Άλλα gadget πάλι, έχουν την ικανότητα να εντοπίζουν την κίνηση με αποτέλεσμα να καταγράφουν κάθε πιθανή ύποπτη δραστηριότητα, που συμβαίνει έξω από το σπίτι σας, ώστε να νιώθετε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμη και όταν απουσιάζετε από το σπίτι. Ακόμη, τα έξυπνα αυτά κουδουνάκια διαθέτουν λειτουργίες υπέρυθρου φωτισμού, απαραίτητες για τις σκοτεινές ώρες της μέρας.

 

Παρακάτω θα δείτε κάποιες έξυπνες συσκευές που ξεχωρίζουν στην αγορά:
August Doorbell Cam

Η συσκευή αυτή διαθέτει κάμερα HD 1,280 × 960 pixel, αισθητήρες κίνησης και αμφίδρομη επικοινωνία. Επιπλέον, μια κάμερα μονής κατεύθυνσης είναι σχεδιασμένη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών. Το συγκεκριμένο gadget είναι ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά. Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιος είναι στην πόρτα του σπιτιού του. Ακόμη ο χρήστης έχει την δυνατότητα και την άνεση επικοινωνίας μαζί του.  Τέλος, ο χρήστης λαμβάνει άμεσα ειδοποιήσεις όταν κάποιος εισέρχεται ή εξέρχεται από το σπίτι του, με αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο της ασφάλειάς του σπιτιού του.

 

Ring Video Smart Doorbell Pro

Η συσκευή Ring Video Smart Doorbell Pro προσφέρει μια ευκρινή εικόνα 1080p με φακό ευρείας γωνίας, ώστε να μπορείτε να δείτε τα πάντα στην εξώπορτά σας. Ένας αισθητήρας κίνησης ανιχνεύει οποιαδήποτε κίνηση, η οποία έρχεται σε ειδοποίηση στο smartphone σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε σε ζωντανή ροή ανά πάσα στιγμή στο smartphone, στο tablet ή στον υπολογιστή σας. Το Ring Video Doorbell είναι ένα έξυπνο κουδούνι που σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχεται από μακριά το σπίτι σας.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!