Home / Beauty  / Οικολογικά μανό από την τενίστρια Bianca Andreescu

Οικολογικά μανό από την τενίστρια Bianca Andreescu

Οικολογικά μανό από την τενίστρια Bianca Andreescu
Η Bianca Andreescu λανσάρει την πρώτη της συλλογή με nail polishes. 

Μία ακόμη beauty συνεργασία έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα collabs που αποτελούν πλέον κάτι σαν trend στον χώρο της ομορφιάς, αλλά και της μόδας. H Καναδή τενίστρια, Bianca Andreescu, κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο της ομορφιάς, λανσάροντας τη δική της συλλογή από μανό. Η συλλογή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της δημοφιλούς τενίστριας με το αμερικάνικο beauty brand P8NT. 

 

Οικολογικά μανό από την τενίστρια Bianca Andreescu

 

 

Τα P8NT cosmetics είναι vegan και cruelty free καλλυντικά, γεγονός που “έπεισε” την τενίστρια για τη συγκεκριμένη συνεργασία, καθώς η τελευταία είναι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη. Η Bianca Andreescu είπε σχετικά με τον eco χαρακτήρα του brand και της συλλογής:  “Είναι εξίσου σημαντικό για μας να γνωρίζουμε την ποιότητα των προϊόντων που ταιριάζουν στο δέρμα μας, όπως επίσης και τα συστατικά τους. Η υποστήριξη των εμπορικών σημάτων, που είναι vegan free, είναι ένα σημαντικό βήμα στον αγώνα για όσο περισσότερα προϊόντα με υπεύθυνο χαρακτήρα”.

 

Η limited edition συλλογή περιλαμβάνει 16 υπέροχες αποχρώσεις μανό για τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε γυναίκας και θα είναι διαθέσιμα ξεχωριστά καθώς και σε πακετάκια των 3 items μαζί. Ανάμεσα στις αποχρώσεις θα βρείτε ένα εκτυφλωτικό κίτρινο, bold αλλά και πιο ουδέτερες παλέτες. 

 

 

Οικολογικά μανό από την τενίστρια Bianca Andreescu

 

 

Η τενίστρια δήλωσε σχετικά με το packaging: “Βοήθησα για τη δημιουργία των limited-edition κουτιών που θα περιλαμβάνουν τρεις από τις αγαπημένες αποχρώσεις σας από τη συλλογή” και συνέχισε λέγοντας “Η ιδέα του κουτιού, που περιλαμβάνει 3 nail polishes, εμπνέεται από την ιδέα ενός κουτιού με μπαλάκια του τένις”.

 

Η συλλογή κυκλοφόρησε μόλις χθες. 

 

www.p8ntcosmetics.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!