Home / Good Life  / “Νόστιμοι” λογαριασμοί του Instagram (Mέρος 1ο)

“Νόστιμοι” λογαριασμοί του Instagram (Mέρος 1ο)

cozy vibe taste insta
Αν αγαπάτε το φαγητό πρέπει σίγουρα  να τους ακολουθήσετε!

 

Το Instagram αποτελεί σήμερα τη σημαντικότερη, ίσως, πηγή έμπνευσης σε ό,τι αφορά τη μόδα, την ομορφιά, το lifestyle και φυσικά τη γαστρονομία. Εκατομμύρια λογαριασμοί, οι οποίοι μοιράζονται εικόνες γεμάτες χρώματα και ευφάνταστα πιάτα.

 

Ξεχωρίσαμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς, που σίγουρα έχουν τον τρόπο να σε κάνουν να αγαπήσεις τη μαγειρική και τη γευσιγνωσία!

 

  • @YasminAlMulla

Με 6.3εκ. followers, η Yasmin Al Mulla κρύβεται πίσω από τον δημοφιλή λογαριασμό, ο οποίος μας συστήνει υγιεινές γεύσεις της Ανατολής, δημιουργώντας πανέμορφα πιάτα.

 

cozy vibe taste insta

 

  • @Deliciouslyella

Mετρά 1.1 εκ. followers και μας παρουσιάζει κυρίως χορτοφαγικά πιάτα, με λαχανικά και φυτά που μπορούμε να φυτέψουμε μόνοι μας. Η Ella Woodward αγαπά τις συνταγές που δημιουργούνται εύκολα και γρήγορα, δίνοντας ένα υγιεινό twist ακόμη και στο junk food.

 

cozy vibe taste insta

 

  • @Julieskitchen

Mε 163χιλ. followers ο λογαριασμός Julie’s Kitchen μοιράζεται γευστικά κολάζ, που βασίζονται στη δημιουργία πιάτων με προϊόντα από τις τοπικές αγορές και φάρμες.

 

cozy vibe taste insta

 

  • @Food52

Μετρά 146χιλ. followers και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς, αφού παράλληλα λειτουργεί και ως forum που ενώνει chefs ανά τον κόσμο και λάτρεις του φαγητού, που μπορούν να μοιραστούν  food projects αλλά και να βοηθήσουν άλλους, να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά πιάτα.

 

cozy vibe taste insta

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath