Home / Fashion  / Νέο digital event από τον Valentino για τα Backnet sneakers

Νέο digital event από τον Valentino για τα Backnet sneakers

backnet
Photo ©Valentino

Οι προσκεκλημένοι θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση αφιερωμένη στα “Backnet” sneakers από απόσταση.

Καθώς ο κόσμος αναδύεται από την πανδημία COVID-19, τα fashion brands αναγκάζονται να προσαρμοστούν σε μια καθημερινότητα με λιγότερα φυσικά γεγονότα – και να αξιοποιούν όλο και περισσότερο τις ψηφιακές λύσεις.

Ο Valentino στοχεύει σε αυτήν τη μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο με μια αποκλειστική virtual εκδήλωση στο flagship store του στο Μιλάνο.


Η εκδήλωση “Valentino Garavani Backnet” είναι αφιερωμένη στα ομώνυμα παπούτσια, χωρίς να απαιτείται φυσική αλληλεπίδραση για τους επισκέπτες.

Η virtual συνάντηση θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα σε μια ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα, με τους προσκεκλημένους να λαμβάνουν έναν σύνδεσμο για να συμμετέχουν εξ αποστάσεως.

Φιλοξενείται από τον Alessio Ascari, τον νεαρό εκδότη και δημιουργικό διευθυντή του πρωτοποριακού περιοδικού Kaleidoscope αφιερωμένο στις εικαστικές τέχνες. Για τις ανάγκες της παρουσίασης σχεδιάστηκε ένα 3D concept από την δημιουργική ομάδα Sucuk & Bratwurst με έδρα το Βερολίνο, που αναδεικνύει τα sneakers, βυθίζοντάς τα σε απρόσμενα ψηφιακά περιβάλλοντα. Η ομάδα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με άλλα μεγάλα brands, όπως: Dior, Alexander Wang, Rimowa, Nike και Adidas.

 

 

 


Οι πελάτες που καλούνται να συμμετάσχουν στο event θα έχουν το δικαίωμα να προσαρμόσουν το δικό τους ζευγάρι παπούτσια Backnet προσθέτοντας μια δερμάτινη ετικέτα στο πίσω μέρος με τα αρχικά τους χαραγμένα. Θα υπάρχει πωλητής για να τους καθοδηγήσει στη διαδικασία αγοράς και θα υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβουν τα
sneakers τους από το κατάστημα ή να σταλούν στο σπίτι.

 

Στο μεταξύ δείτε εδώ και την συλλογή Valentino Haute Couture S/S 2020

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!