Home / Good Life  / Νέα ταινία: “Κάποτε στην Καλιφόρνια” με τον Bruce Willis

Νέα ταινία: “Κάποτε στην Καλιφόρνια” με τον Bruce Willis

willis cozyvibe cinema
O -πολύ σκληρός για να πεθάνει- Bruce Willis, εδώ Steve Ford, θα φτάσει στα άκρα για να πάρει πίσω τον χαμένο του σκύλο Buddy, στην νέα ταινία «Κάποτε στην Καλιφόρνια» των Robb και Mark Cullen.

 

Στo “Κάποτε στην Καλιφόρνια” παρακολουθούμε τις επίμονες προσπάθειες του πρώην αστυνομικού και νυν απογοητευμένου ιδιωτικού ντετέκτιβ Steve (τον οποίον υποδύεται ο Bruce Willis) να διασώσει τον αγαπημένο του σκύλο, Buddy, από τα συμπλέγματα της συμμορίας του Spyder (Jason Momoa), ενός διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών!

 

willis cozyvibe cinema

 

Στην προσπάθειά του να σώσει τον Buddy, ο Steve κλείνει μια συμφωνία με τον Sypder, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα την κλεμμένη κοκαΐνη του. Ο ντετέκτιβ έχει τη βοήθεια του κολλητού του, Dave (John Goodman), ενός ιδιοκτήτη μαγαζιού με είδη σερφ, που προσπαθεί να συνέλθει μετά από ένα άσχημο διαζύγιο.

 

willis cozyvibe cinema

 

Μία σειρά από τρελές και κωμικές συμπτώσεις οδηγούν τον πρωταγωνιστή στο να κάνει διάφορα «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ ταυτόχρονα τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι και παράξενοι χαρακτήρες.

 

willis cozyvibe cinema willis cozyvibe cinema

 

H καινούργια κωμική περιπέτεια δράσης «Κάποτε στην Καλιφόρνια» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Odeon στις 22 Ιουνίου.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!