Home / Men  / Μόδα και ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

Μόδα και ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

burberry marcus rashford
Ο οίκος Burberry και ο ποδοσφαιριστής Marcus Rashford ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τερματίσουν την παιδική φτώχεια και να υποστηρίξουν τους νέους παγκοσμίως.

 

Έναν μήνα μετά την παρασημοφόρησή του από τη Βρετανική Αυτοκρατορία για τις προσπάθειές του να τερματίσει την παιδική ασιτία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο ποδοσφαιριστής της Αγγλίας και της Manchester United, Marcus Rashford, συνεργάζεται με τον οίκο Burberry, για να υποστηρίξει νέους σε όλο τον κόσμο και να ενδυναμώσει φωνές που τελικά θα διαμορφωθούν το μέλλον.

 

Νωρίτερα αυτό το έτος, όταν τα σχολεία σε ολόκληρη τη Βρετανία έκλειναν λόγω της πανδημίας, ο Rashford πρωτοστάτησε σε μια επιτυχημένη εκστρατεία, με στόχο να διασφαλίσει ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν να πεινάσουν.

 

burberry rashford

 

Στηρίζοντας το μέχρι στιγμής έργο του, ο οίκος Burberry παρέχει δωρεές στο FareShare, το οποίο θα χρηματοδοτήσει πάνω από 200.000 γεύματα που θα διανεμηθούν σε 11.000 φιλανθρωπικά ιδρύματα και κοινοτικές ομάδες ολόκληρης της Βρετανίας.

 

Ο οίκος δεσμεύεται παράλληλα να υποστηρίξει οργανώσεις νεολαίας του Ηνωμένου Βασιλείου στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο και φιλανθρωπικά ιδρύματα με παγκόσμια εμβέλεια, στοχεύοντας να συνδράμει σε τομείς της εκπαίδευσης που υποστηρίζουν νεαρούς δημιουργούς και καλλιτέχνες, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες προκλήσεις.

 

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, δημοσίευσε στο instagram του ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κείμενο προς τον 10χρονο εαυτό του, μέσω του οποίου τονίζει τον τεράστιο ρόλο που έπαιξε στη δική του πορεία το κέντρο νεότητας που επισκεπτόταν ως παιδί.

 

rashford b rashford b

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin