Home / Beauty  / Μυστικά για πιο πλούσιο όγκο στα μαλλιά!

Μυστικά για πιο πλούσιο όγκο στα μαλλιά!

Δώστε όγκο στα λεπτά μαλλιά!

Έχετε λεπτή τρίχα; Συγκεντρώσαμε 4 θαυματουργά tips για να δώσετε όγκο και λάμψη στα μαλλιά σας!

Χρησιμοποιήστε τα hair oils με φειδώ

Τα λαδάκια μαλλιών είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την υγεία της τρίχας, όμως λόγω της σύστασής του μπορεί να “βαρύνουν” τα μαλλιά σας. Προσπαθήστε λοιπόν να τα χρησιμοποιείτε με φειδώ και να μην υπερβάλλετε γιατί η λιπαρή τους σύσταση δεν θα κολακέψει τα μαλλιά σας.

Επενδύστε σε κοντά haircuts

Μπορεί να αγαπάτε τα μακριά μαλλιά, όμως αν έχετε λεπτή τρίχα, τότε το μακρύ μήκος και η βαρύτητα δεν θα λειτουργήσουν όπως θέλετε. Επενδύστε σε κουρέματα που θα “ελαφρύνουν” το κεφάλι σας και θα δώσουν μονομιάς όγκο στα μαλλιά σας. Ακόμη, δοκιμάστε τις αφέλειες και τα ασύμμετρα haircuts που ενισχύουν τον όγκο και την κίνηση των μαλλιών!

Επιστροφή στα 80’s

Στην δεκαετία των 80’s τα ρόλει μαλλιών και τα μαλλιά με πολύ όγκο είχαν την τιμητική τους. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε φυσικά με τον όγκο, γιατί σήμερα η μόδα επιτάσσει πιο λιτά looks, αλλά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα ρόλει μαλλιών και να δημιουργήσετε χτενίσματα που θα δώσουν ζωή στις λεπτές σας τρίχες! Για να έχετε πιο πλούσιο όγκο, θερμάνετε τα ρόλει με πιστολάκι μαλλιών, καθώς η θερμότητα θα σταθεροποιήσει καλύτερα τις μπούκλες σας.

όγκος μαλλιά

Σύμμαχός σας, το ξηρό σαμπουάν

Το ξηρό σαμπουάν χρησιμεύει στην απομάκρυνση της λιπαρότητας, αλλά και στην ενίσχυση του όγκου των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε το, βάζοντας μία ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών σας και κάνοντας ένα πολύ ελαφρύ μασάζ για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Αν πάλι δεν έχετε ξηρό σαμπουάν μπορείτε να δοκιμάστε πούδρα για τα μωρά.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!