Home / Family  / Μυστικά για να δείχνετε ακόμη πιο όμορφες και λαμπερές στην εγκυμοσύνη

Μυστικά για να δείχνετε ακόμη πιο όμορφες και λαμπερές στην εγκυμοσύνη

Όμορφη και λαμπερή και στην εγκυμοσύνη.

 

Με αυτά τα μικρά καθημερινά beauty tips θα είστε ακόμη πιο όμορφη, λαμπερή και υγιής κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μέλλουσες μανούλες διαβάστε προσεκτικά.

 

Αναδείξτε τις καμπύλες σας.

Προτιμήστε ρούχα που αναδεικνύουν χαριτωμένα τις καμπύλες του σώματός σας και μείνετε μακρυά από τα πολύ εφαρμοστά ή φαρδιά ρούχα που θα σας προσθέτουν όγκο. Επιλέξτε ρούχα για εγκύους που σας είναι πρώτα από όλα άνετα και στην συνέχεια αγκαλιάζουν γλυκά τις όμορφες καμπύλες τις εγκυμοσύνης.

 

Επιλέξτε το σωστό μακιγιάζ.

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να είστε κουρασμένη ή και ταλαιπωρημένη και αυτό να φαίνεται στο πρόσωπό σας. Χρησιμοποιείστε το κατάλληλο μακιγιάζ για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους ή άλλες αλλαγές που έχουν προκύψει στο δέρμα σας και προσπαθήστε να επιλέγετε ελαφριά προϊόντα μακιγιάζ που θα αφήνουν την επιδερμίδα σας να αναπνέει. Μην ξεχνάτε τις ενυδατικές κρέμες που δίνουν επιπλέον λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα σας και θα είστε κούκλες!

 

 

Πιείτε πολύ μα πολύ νερό.

Το νερό είναι πηγή υγείας όχι μόνο για σας αλλά και για το μωρό σας. Εκτός όμως από τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία είναι απαραίτητο και για να δείχνετε όμορφες και λαμπερές. Πιείτε όσο περισσότερο νερό μπορείτε ή και συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας για την ποσότητα που πρέπει να καταναλώνετε όσο διανύετε την περίοδο της εγκυμοσύνης, για να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας και να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό και βελούδινο.

 

Καταναλώστε τρόφιμα που αγαπούν την επιδερμίδα σας. 

Προστατέψτε τον οργανισμό σας από τα ανθυγιεινά τρόφιμα και τις τοξίνες που περιέχουν και υιοθετήστε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που θα περιλαμβάνει τροφές που αγαπούν την επιδερμίδα σας. Επειδή λοιπόν η φράση «η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας» ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα προσπαθήστε να συμπεριλάβετε στο διατροφολόγιό σας τροφές όπως ντομάτες, εσπεριδοειδή, γλυκοπατάτες, πιπεριές, φράουλες ή και μαύρη σοκολάτα που βοηθούν την επιδερμίδα σας να ακτινοβολεί.

 

Ξεκουραστείτε. 

Η ξεκούραση και ο ποιοτικός ύπνος είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάς που μπορείτε να ακολουθήσετε. Κάντε beauty sleep για να νιώθετε και να φαίνεστε πιο λαμπερές και φρέσκες από ποτέ! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!