Home / Men  / Μοναδικά ανδρικά δώρα για τους φίλους σας!

Μοναδικά ανδρικά δώρα για τους φίλους σας!

Ανδρικά δώρα για τους φίλους σας!

Συγκεντρώσαμε 4 gadgets και ενδιαφέρουσες συσκευές που αποτελούν σούπερ δωράκια για τους φίλους σας ή για εσάς! 

 

 

iPad TV Stand

Μία βάση για tablet που θυμίζει retro τηλεόραση, είναι ιδανικό δώρο για τους νοσταλγούς μιας άλλης εποχής και για όσους βαριούνται να κρατούν τα tablet στα χέρια τους συνέχεια. Τέλος, για όσους έχουν οικολογικές ανησυχίες, πρέπει να πούμε πως είναι φιλική προς το περιβάλλον και κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτόνι!

 

 

 

 

Smartphone cleaner

To smartphone cleaner, είναι σούπερ δώρο για όσους εχθρεύονται τα μικρόβια. Πολύ εύκολο στην χρήση του, απολυμαίνει το κινητό σας τηλέφωνο, απομακρύνοντας τα μικρόβια ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως φορτιστής. Εσείς απλά βάζετε το κινητό σας στη συσκευή, κλείνετε το καπάκι και αφήνετε το gadget να κάνει τη βρώμικη δουλειά. 

 

 

 

iClever Portable Foldable Bluetooth Keyboard

Με εργονομικό και ελαφρώς διαστημικό design, το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο θα κερδίσει την καρδιά των απανταχού tech lovers. Είναι φορητό και μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας, είναι μικρό σε μέγεθος καθώς αναδιπλώνεται και είναι και ασύρματο. Bye bye περιττά καλώδια!

 

 

 

Fast wirelless charger

Όταν το λιτό και elegant design, συναντήθηκε με τις υψηλές απαιτήσεις, γεννήθηκε το Fast Wireless Charger για να φορτίζετε γρήγορα και εύκολα το smartphone σας, χωρίς καλώδια. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!