Home / Beauty  / Μικρές συνήθειες για λαμπερά μαλλιά

Μικρές συνήθειες για λαμπερά μαλλιά

Μικρές συνήθειες για λαμπερά μαλλιά
Μικρές συνήθειες στην καθημερινότητα που θα ομορφύνουν τα μαλλιά σας. 

Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε κάποια ιεροτελεστία ή να το παρακάνετε με ακριβές θεραπείες για τα μαλλιά. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να έχετε λαμπερά και υγιή μαλλιά, είναι να εντάξετε στην καθημερινότητα σας και στο εβδομαδιαίο beauty routine κάποιες μικρές, αλλά θαυματουργές συνήθειες που θα σας σώσουν! 

 

Μικρές συνήθειες για λαμπερά μαλλιά

 

 

The fabulous hair masks.

Καθιερώστε τη μάσκα μαλλιών για να ενδυναμώσετε και να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιείστε δαφνέλαιο πλούσιο σε βιταμίνη Ε που αποτρέπει την τριχόπτωση, μειώνει τη ψαλίδα και δίνει ασύγκριτη λάμψη στα μαλλιά σας. Επενδύστε στο ελαιόλαδο που βοηθά στην βαθιά ενυδάτωση της τρίχας ή φτιάξτε μία σούπερ μάσκα μαλλιών με βάση το καστορέλαιο που συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας της τρίχας και βοηθά τα μαλλιά να είναι πιο μακριά και δυνατά. 

 

 
Δώστε βαρύτητα στην ποιότητα των προϊόντων. 

Σίγουρα θα χρησιμοποιείτε κάποια ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά και σίγουρα θα ξέρετε πως για την σωστή hair περιποίησή σας δεν πρέπει να αγοράζετε ακατάλληλα προϊόντα. Ποια είναι αυτά; Τα προϊόντα που δεν είναι ποιοτικά, καθώς η χαμηλή ποιότητα συχνά μπορεί να σας οδηγήσει στα αντίθετα αποτελέσματα. 

 

 

Κάντε αλογοουρές, αλλά όχι συνέχεια. 

Η αλογοουρά μπορεί να είναι το πιο εύκολο και stylish χτένισμα, όμως επιβαρύνει τις τρίχες μας. Και αυτό γιατί το πολύ σφιχτό πιάσιμο σε συνδυασμό με το ακατάλληλο λαστιχάκι, δημιουργούν τριβή και σπάσιμο της τρίχας. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι να αποδυναμώνονται τα μαλλιά, να προκαλείται ψαλίδα και να υπάρχει κίνδυνος τριχόπτωσης… 

 

Μικρές συνήθειες για λαμπερά μαλλιά

 

 

Προσοχή με το σεσουάρ. 

Τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι, καλύτερα να αποφεύγετε το σεσουάρ και να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν μόνα τους. Αν όμως δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό, κάντε τα εξής: Φροντίστε να το κρατάτε πάντα σε απόσταση τουλάχιστον 20 εκατοστά από τα μαλλιά σας και σε ενδιάμεση θερμοκρασία και φροντίστε να έχετε ήδη βάλει στις άκρες των μαλλιών σας ένα ειδικό προϊόν για θερμοπροστασία και επιπλέον προστασία από την ψαλίδα. 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!