Home / Beauty  / Μικρά summer μυστικά για δροσερή, λαμπερή επιδερμίδα!

Μικρά summer μυστικά για δροσερή, λαμπερή επιδερμίδα!

Μικρά μυστικά για δροσερή, λαμπερή επιδερμίδα!

Ο απόλυτος οδηγός για την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας το καλοκαίρι είναι εδώ! Με τα παρακάτω μικρά αλλά θαυματουργικά μυστικά ομορφιάς θα είστε ακόμη πιο λαμπερές και δροσερές το καλοκαίρι!

 

Ενυδάτωση με αντηλιακή προστασία.

Μπορεί να το ακούτε συνέχεια όμως η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ομορφιά σας. Αν ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αντηλιακό μπορείτε να προμηθευτείτε μια ενυδατική κρέμα προσώπου η οποία περιέχει δείκτη προστασίας και να απλώνετε καθημερινά στο πρόσωπό σας μόλις ξυπνάτε το πρωί. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σίγουρες πως φοράτε καθημερινά αντηλιακό και θα μειώσετε τον κίνδυνο να 

 
Μην ξεχνάτε τα χείλη σας!

Εκτός από το αντηλιακό που είναι απαραίτητο εργαλείο προστασίας της επιδερμίδας σας το καλοκαίρι, επενδύστε σε lips για τα χείλη που περιέχουν δείκτη προστασίας ενάντια στις ακτίνες του ήλιου. Μην παραλείπετε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά όσες φορές θεωρείτε πως το ζητούν τα χείλη σας για να διατηρήσετε απαλά και να αποφύγετε την αφυδάτωση τους. 

 

Επενδύστε σε μια κρέμα ματιών! 

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη στο πρόσωπό μας. Μην παραμελείτε την περιποίησή της και προμηθευτείτε μια κρέμα ματιών με αντιρυτιδική προστασία, ελαφριά υφή και αντιοξειδωτικά συστατικά που θα σας χαρίζει ακόμη πιο λαμπερό βλέμμα τους καλοκαιρινούς μήνες. 

 

 

Αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας με φρούτα. 

Καταναλώστε πολλά φρούτα και νερό για να κρατήστε το δέρμα σας ενυδατωμένο και λαμπερό. Καθώς το καλοκαίρι μπορεί να κάνει πιο ξηρό και θαμπό το δέρμα μας είναι σημαντικό να καταναλώνουμε καθημερινά μπανάνες, ακτινίδια, μήλα, φράουλες, κράνμπερι, αβοκάντο ή και σταφύλια που ενυδατώνουν το δέρμα και το κάνουν πιο λείο, νεανικό και ακτινοβόλο! 

 

Φτιάξτε το δικό σας scrub!

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα που συσσωρεύεται στο πρόσωπο σας.  Δημιουργήστε το δικό σας scrub προσώπου και με εξαιρετικά απαλές κινήσεις χρησιμοποιήστε το για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας. Για την παρασκευή του δικού σας scrub προτιμήστε ζάχαρη, γιαούρτι ή βρώμη τα οποία δεν θα ερεθίσουν ή τραυματίσουν το πρόσωπο.  

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!