Home / Men  / Μια συναρπαστική Έκθεση Συλλεκτικών Αυτοκινήτων

Μια συναρπαστική Έκθεση Συλλεκτικών Αυτοκινήτων

Μια συναρπαστική Έκθεση Συλλεκτικών Αυτοκινήτων
Ταξιδέψτε στον κόσμο της αυτοκίνησης μέσα από μια μαγευτική vintage έκθεση.

Είστε λάτρης του αυτοκινήτου; Θέλετε και εσείς να κάνετε ένα ταξίδι στον χρόνο και να δείτε από κοντά κλασσικά ιστορικά αυτοκίνητα

Από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το Mediterranean Cosmos θα γεμίσει με ιστορικά αυτοκίνητα και σας προσκαλεί να απολαύσετε τις φθινοπωρινές σας αγορές και να ταξιδέψετε στον μοναδικό κόσμο της αυτοκίνησης μέσα από μία μαγευτική vintage έκθεση με συλλεκτικά αυτοκίνητα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά Porsche 911 Carrera του 1969, Caterham του 1988, Rolls Royce του 1983, Studebaker Hawk του 1958 και πολλά ακόμη θρυλικά μοντέλα που περιμένουν να σας γοητεύσουν με την αισθητική και τη μηχανική τους!

Από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου «πατάμε γκάζι» στo shopping και τη διασκέδαση και σας περιμένουμε στο Mediterranean Cosmos! 

 

 

 

www.mediterraneancosmos.gr

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!