Home / Men  / Με επιρροές από το Μαϊάμι η νέα φθινοπωρινή συλλογή του Dior

Με επιρροές από το Μαϊάμι η νέα φθινοπωρινή συλλογή του Dior

dior_fall_mens_collection_campaign_cover

Σε ένα σκηνικό που δημιουργήθηκε από τον Shawn Stussy, φωτογραφήθηκε η νέα φθινοπωρινή αντρική καμπάνια του Dior, από τον διεθνούς φήμης φωτογράφο μόδας Steven Meisel.

 

Αυτή η καμπάνια αποτυπώνει την ιδέα του Μαϊάμι και το σύγχρονο όραμα του Dior, ενισχυμένο από τη ξεχωριστή γραφιστική ταυτότητα του Shawn», εξηγεί ο Kim Jones, Καλλιτεχνικός Διευθυντής των ανδρικών ενδυμάτων του οίκου.

 

dior-fall-mens-collection

 

Στην νέα κολλεξιόν, το χαρακτηριστικό κομψό στυλ του Jones υπερισχύει, συνεχίζοντας να συνδυάζει την παραδοσιακή ραπτική με τις ευαισθησίες του streetwear. Εκτός από το παπούτσι Dior x Air Jordan 1 που παρουσιάστηκε, αποκαλύφθηκε επίσης ένα νέο ζευγάρι Jelly Sandals.

 

air_dior_fall

 

 

Εκκεντρικά και ιδιαίτερα κομμάτια, μεταξύ άλλων παλτό με εκτυπώσεις φιδιού, μοντέρνα κοστούμια και αξεσουάρ όπως καπέλα με επένδυση λουλουδιών, πλαϊνές τσάντες, γυαλιά ηλίου, σκουλαρίκια και καρφίτσες.

 

 

 

Όλα είναι διαθέσιμα από σήμερα στο site του Dior.com

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!