Home / Family  / Μαμάδες του Instagram που λατρεύουμε να ακολουθούμε

Μαμάδες του Instagram που λατρεύουμε να ακολουθούμε

Μαμάδες του Instagram που λατρεύουμε να ακολουθούμε
Instagram mommies we love. 

Έχουν πολλούς followers γιατί μέσα από τα accounts τους μοιράζονται ευχάριστες και μοναδικές οικογενειακές στιγμές, τις τρέλες της καθημερινότητας μιας μαμάς και επίσης συχνά δίνουν σε άλλες γυναίκες πολύτιμες συμβουλές για τη μητρότητα. Συγκεντρώσαμε 5 Instagram Mommies του εξωτερικού που μας εμπνέουν και ξεχωρίζουν η καθεμία για διαφορετικό λόγο στα social media. 

 

@LoveBrownSugar

H lifestyle blogger, Christina S. Brown, αγαπά πολύ τις γυναίκες, τη μόδα και την ομορφιά και κάθε της ποστ αναλαμβάνει να δώσει σε κάθε γυναίκα και μαμά παραπάνω αυτοπεποίθηση. Το account της είναι πολύχρωμο και γεμάτο παιδικά χαμόγελα. 

heymama.co

 

@thislittlemiggy

H ανήσυχη μαμά Amy Webb εκτός από τις τρεις κόρες της που λατρεύει, αγαπά την φωτογραφία, το γράψιμο και τη ζωγραφική. Εκτός από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μας αποκαλύπτει οικογενειακές στιγμές, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το blog της όπου μπορεί να βρει κανείς σημαντικά άρθρα με γονεϊκές συμβουλές. 

 

www.thislittlemiggy.com

 

https://www.instagram.com/p/B4S9_f7Bh6r/

 

@msrachelhollis

Μαμά τεσσάρων, η γλυκιά Rachel Hollis μοιράζεται μέσα από τον λογαριασμό της χαρούμενες οικογενειακές στιγμές γεμάτες χαμόγελα και περιπέτειες. Εκτός αυτού όμως κάθε ποστ της είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα προς κάθε μαμά που επιθυμεί να γίνει η καλύτερη πλευρά του εαυτού της, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον ρόλο της ως μητέρα, αλλά και ως γυναίκα με τις δικές της προσωπικές φιλοδοξίες και στόχους. 

 

https://www.instagram.com/p/B4TQCcFJe0H/

 

@fromthebottomofmypurse

Η Holly Loftin με τον λογαριασμό της @fromthebottomofmypurse και @scarymommy επιχειρεί με έναν ζωντανό, χιουμοριστικό και σαρκαστικό τρόπο, να περιγράψει τη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή και τα καταφέρνει. 

 

https://www.instagram.com/p/B4pYSrRgK44/

 

 

@imomsohard

Ένα ακόμη Instagram account που προσεγγίζει τη μητρότητα με χιούμορ, τρυφερότητα και διασκεδαστική διάθεση είναι αυτό των μαμάδων Kristin & Jen. Ο λογαριασμός του περιλαμβάνει αστεία ποστ και φωτογραφίες οικογενειακής “τρέλας” που μας φτιάχνουν αμέσως το mood. Ακόμη, οι δύο μαμάδες ανεβάζουν αστεία videos στο YouTube για ακόμη περισσότερο γέλιο. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!