Home / Good Life  / Μαθήματα μαγειρικής στο Instagram; Ο chef Massimo Bottura μας δείχνει πώς.

Μαθήματα μαγειρικής στο Instagram; Ο chef Massimo Bottura μας δείχνει πώς.

Μένουμε σπίτι και γινόμαστε master chefs!

Ο βραβευμένος  με αστέρι Michelin chef, Massimo Bottura, μας βάζει δυναμικά στην κουζίνα, μέσα από τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μαγειρικής “Kitchen Quarantine”, στα πλαίσια της καραντίνας, στην οποία όλοι βρισκόμαστε. 

 

Kι επειδή πολλοί από εμάς ήθελαν πάντα να παρακολουθήσουν μαθήματα μαγειρικής και να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές συνταγές, ο φημισμένος chef του “Osteria Francescana” μας δίνει τη δυνατότητα αυτή μέσω του κινητού μας και συγκεκριμένα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

 

Η σειρά μαθημάτων “Kitchen Quarantine” έχει ήδη ξεκινήσει, δείχνοντάς μας για αρχή βασικές συνταγές, όπως Thai curry, tortellini και Mac and Cheese. 

 

Ο Bottura, όπως δήλωσε, έχει ως στόχο να εμπνεύσει και τους πιο άπειρους μάγειρες, στους οποίους υπόσχεται να προσφέρει την έμπνευση που χρειάζονται. Ο ίδιος το έχει κάνει ξανά, όταν το 2019 παρέδιδε και πάλι online μαθήματα μέσα από την πλατφόρμα Masterclass.

 

Το “Kitchen Quarantine”  μεταδίδεται live από τη σελίδα του chef στο Instagram, καθημερινά στις 3μ.μ, είναι στα αγγλικά και απολύτως δωρεάν! Αν για κάποιον λόγο χάσετε κάποιo live, μη στενοχωριέστε καθόλου, καθώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω YouTube -ανεβαίνουν όλα τα επεισόδια.

 

Τελικά, η καραντίνα είναι η καλύτερη ευκαιρία να κάνουμε όλα εκείνα που χρόνια τώρα επιθυμούσαμε και δε βρίσκαμε ελεύθερο χρόνο. Και, μάλιστα, να διδαχτούμε από τους καλύτερους!

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath