Home / Good Life  / Μαγικές χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Μαγικές χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες! 

Καθήστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, πάρτε τα ποπ κορν σας και άλλες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και απολαύστε τη μαγεία των Χριστουγέννων, με τις πιο γλυκιές, διασκεδαστικές, αστείες ή συγκινητικές χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών! 

 

It’s a Wonderful Life 

Μία ταινία του παλιού κλασσικού Χόλιγουντ που εξυμνεί την μαγεία των Χριστουγέννων! Ο Τζορτζ Μπέιλι, ένας καλόκαρδος και ονειροπόλος ιδιοκτήτης εταιρείας κατασκευών και στεγαστικών δανείων αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του πνιγμένος από τα χρέη. Ένας φύλακας άγγελος όμως έχει διαφορετική γνώμη.

 

 

 

Μόνος στο σπίτι

H κλασική πλέον χριστουγεννιάτικη ταινία “Μόνος στο σπίτι” συνδυάζει άψογα την διασκέδαση και το εορταστικό κλίμα. Ο μικρός Κέβιν μένει κατά λάθος μόνος σε ένα τεράστιο σπίτι όταν η οικογένειά του φεύγει για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Δυο ληστές προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι του, αλλά πέφτουν διαρκώς στις παγίδες που τους έχει στήσει ο μικρός πρωταγωνιστής.

 

 

 

Gremlins

Ο πατέρας ενός νεαρού ανακαλύπτει ένα παράξενο ζωάκι σε ένα παράξενο μαγαζί το οποίο και αγοράζει ως δώρο. Όταν ο νεαρός παραβαίνει τους κανόνες φροντίδας του παράξενου φίλου του, ανακαλύπτει ένα τρομερό μυστικό και η ζωή της μικρής πόλης που ζει δεν θα είναι ξανά η ίδια.

 

 

 

Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης

Το αριστούργημα του Tim Burton επιβλητικό και συναρπαστικό είναι λίγο πιο dark, αλλά αποτελεί εξαιρετιή χριστουγεννιάτικη ταινία. Μπορούν τα Χριστούγεννα να σωθούν; Ο Τζακ Σκέλινγκτον, ο Βασιλιάς της Κολοκύθας της πόλης του Χάλογουιν προσπαθεί να ξεπεράσει τη μονοτονία του τρόμου και των ουρλιαχτών και να βοηθήσει στην εξάπλωση της Χριστουγεννιάτικης χαράς. Όμως η χαρωπή αποστολή του θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Άγιου Βασίλη και θα μετατρέψει τις γιορτές των Χριστουγέννων σε εφιάλτη για όλα τα καλά παιδιά που περιμένουν με ανυπομονησία τα δώρα τους!

 

 

 

The Holiday

Και για το τέλος, λίγο χριστουγεννιάτικο ρομάντζο! Μια φιλία αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έχουν ένα και μόνο κοινό σημείο επαφής: είναι και οι δύο μόνες. Η μία είναι Αμερικάνα και η άλλη Βρετανή. Αλλάζουν σπίτια για δυο βδομάδες κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών και τότε αλλάζει όλη τους η ζωή.  Στην Αγγλία, η πρώτη ερωτεύεται τον αδερφό της δεύτερης, η οποία με τη σειρά της, γνωρίζει ένα γοητευτικό μουσικό στο Λος Άντζελες. Λίγο αργότερα και οι τέσσερις θα βρεθούν στο Λονδίνο για να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!