Home / Beauty  / Μία skincare συλλογή με άρωμα Disney

Μία skincare συλλογή με άρωμα Disney

Μία skincare συλλογή με άρωμα Disney
Κορεάτικα skincare items με τους ήρωες της Disney. 

Το beauty brand Innisfree φέρνει τη μαγεία της Disney στον κόσμο της ομορφιάς λανσάροντας τη Hello 2020 Disney collection η οποία αποτελεί must have για τους απανταχού λάτρεις των κινουμένων σχεδίων και του μαγικού αυτού σύμπαντος.  

 

https://www.instagram.com/p/B6nRRf7nptX/

 

Με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όπως ο Mickey και η Minnie Mouse, ο Donald και η Daisy Duck, ο Goofy και ο Pluto η collection είναι κάτι παραπάνω από χαριτωμένη. Περιλαμβάνει items που συμβάλλουν στην περιποίηση και τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου όπως καθαριστικό για το πρόσωπο, κρέμα ματιών και ενυδατική κρέμα προσώπου. Μαζί με τα καλλυντικά θα κυκλοφορήσουν επίσης και κάποια beauty bags με τους αγαπημένους μας ήρωες για την αποθήκευση των items. 

 

Η συλλογή αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας είναι γνωστό πως θα είναι διαθέσιμη στην αγορά αυτόν τον Γενάρη. 

 

 

us.innisfree.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!