Home / Beauty  / Μία παλέτα με σκιές ματιών σε σούπερ αποχρώσεις

Μία παλέτα με σκιές ματιών σε σούπερ αποχρώσεις

Μία παλέτα με σκιές ματιών σε σούπερ αποχρώσεις
Με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. 

Αν αγαπάτε τα έντονα χρώματα και τους πειραματισμούς στο make up, τότε αυτή η παλέτα είναι για εσάς! O δημοφιλής makeup artist Mitchell μόλις στα 21 του χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο του μακιγιάζ. Μάλιστα κυκλοφόρησε τη δική του σειρά με σκιές για τα μάτια, η οποία πρόκειται να μας φτιάξει τη διάθεση και με την χρωματική της ποικιλία, αποδεικνύει πως το μακιγιάζ μπορεί να είναι κάλλιστα και τέχνη. 

 

Μία παλέτα με σκιές ματιών σε σούπερ αποχρώσεις

 

 

Η νέα eye-shadow παλέτα του νεαρού make up artist είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα του ουράνιου τόξου και περιλαμβάνει 32 διαφορετικές αποχρώσεις για να αναβαθμίσουμε το look μας. Ζωντάνια, bold χρώματα και τόλμη χαρακτηρίζουν τη νέα παλέτα που έρχεται να κάνει πιο φρέσκια τη συλλογή με τα καλλυντικά μας.  

 

 

Η Me, Myself & Mitchell παλέτα εκτός από σούπερ αποχρώσεις, έρχεται και σε εντυπωσιακό packaging που είναι επίσης πολύχρωμο, νεανικό και χαρούμενο. Ανακαλύψτε την! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!