Home / Beauty  / Μία νέα beauty συλλογή για το απόλυτο skincare προσώπου

Μία νέα beauty συλλογή για το απόλυτο skincare προσώπου

Μία νέα beauty συλλογή για το απόλυτο skincare προσώπου
O Jake-Jamie κυκλοφορεί εξωτικά skincare products

 

To beauty αγόρι Jake-Jamie συνεργάζεται με το brand Revolution Beauty για μία νέα σειρά από τέσσερα προϊόντα για ολοκληρωμένο και προσεγμένο skincare προσώπου.

 

 

Η νέα σειρά από τα προϊόντα της συνεργασίας περιλαμβάνει 4 προϊόντα σε όμορφο packaging που μας φέρνει λίγο πιο νωρίς το καλοκαίρι και μας γεμίζει με τροπικές νότες. Πιο συγκεκριμένα, η beauty skincare σειρά που ονομάζεται  “Feed Your Face”, αποτελείται από τρεις μάσκες που στοχεύουν στην απόλυτη περιποίηση του προσώπου, έχοντας η κάθε μία διαφορετικά συστατικά και ιδιότητες.

 

https://www.instagram.com/p/Bw7HNMojUg-/

 

 

Η ενυδατική μάσκα προσώπου με κακάο και βρώμη κάνει ταυτόχρονα απολέπιση και καταφέρνει να ενυδατώσει σε βάθος την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου.

 

Η μάσκα φτιαγμένη από καρπούζι προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και δροσερή πνοή στο πρόσωπό σας και τέλος, η μάσκα με καρύδα, μάνγκο και σπόρους chi προσφέρει και πάλι ενυδάτωση, κάνοντας ταυτόχρονα απολέπιση και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο.

 

Η σειρά ολοκληρώνεται με το Tropical Essence Spray που ξεχωρίζει για το φρουτώδες άρωμά του και είναι επίσης εξαιρετικά ενυδατικό. Δείτε περισσότερα για τη skincare συλλογή στο παρακάτω video.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!