Home / Beauty  / Μία ανατρεπτική eye shadow παλέτα που μοιάζει με pizza

Μία ανατρεπτική eye shadow παλέτα που μοιάζει με pizza

Καλοκαιρινές σκιές που μοιάζουν με pizza
Καλοκαιρινές σκιές εμπνευσμένες από την αγαπημένα μας pizza. 

Το brand Revolution Beauty λανσάρει μία σούπερ παιχνιδιάρικη παλέτα με σκιές ματιών που μοιάζει με το αγαπημένο ιταλικό φαγητό που δεν είναι άλλο από την pizza. Δεν είναι η πρώτη φορά που στον beauty κόσμο βλέπουμε καλλυντικά που έρχονται να μας διασκεδάσουν και να μας εντυπωσιάσουν με τον ανατρεπτικό σχεδιασμό τους. Στο παρελθόν, το brand Glamlite Pizza Palette είχε επίσης λανσάρει μία pizza-themed eye shadow παλέτα, η οποία αγαπήθηκε από τους beautistas και φυσικά τους λάτρεις της pizza. 

 

Καλοκαιρινές σκιές που μοιάζουν με pizza

Άρωμα Ιταλίας. 

Η νέα pizza-themed παλέτα ονομάζεται Tasty Pizza Palette και έρχεται σε 18 πικάντικες σκιές που έχουν πάρει τα ονόματά τους από διάφορες γεύσεις που έχουν σχέση με την πίτσα. Πιο συγκεκριμένα οι αποχρώσεις λέγονται Mozzarella, Slice, Chicago, Calzone, Pepperoni, Margherita, Hawaiian, Primo, Knead, Deep Dish, Extra Cheese, Neapolitan, Saucy, Olive, Marinara, Stuffed Crust, Stone Baked και Dough. 

 

Καλοκαιρινές σκιές που μοιάζουν με pizza

 

Οι αποχρώσεις είναι άκρως καλοκαιρινές και έτοιμες να συνοδεύσουν το summery μακιγιάζ των γυναικών και να μας φτιάξουν φυσικά τη διάθεση με τον χιουμοριστικό τους χαρακτήρα. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!