Home / Lifestyle  / Μάργκοτ Ρόμπι, η καλλονή ηθοποιός που κατακτά το Χόλιγουντ

Μάργκοτ Ρόμπι, η καλλονή ηθοποιός που κατακτά το Χόλιγουντ

Μάργκοτ Ρόμπι, η Αυστραλή καλλονή ηθοποιός είναι στα πάνω της. 

Η Μάργκοτ Ρόμπι, γεννήθηκε στο Ντάλμπυ της Κουίνσλαντ στις 2 Ιουλίου του 1991 και στην ηλικία των 16 ετών, έφυγε από το σπίτι της για να σπουδάσει υποκριτική στο Somerset College, στην Μελβούρνη. Από μικρή της προσέλκυε η υποκριτική αλλά και τα περίεργα χόμπι καθώς στα 8 της χρόνια, γράφτηκε σε σχολή Τσίρκου παρακολουθώντας μαθήματα εναέριας ακροβατικής κούνιας.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 2008 με έναν guest ρόλο στην αυστραλιανή σαπουνόπερα «Neighbors». Οι παραγωγοί εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο της και της πρότειναν συμβόλαιο για τρία χρόνια. Το 2011, η Αυστραλή ηθοποιός μετακομίζει στην Αμερική όπου και πρωταγωνιστεί για έναν χρόνο στην δραματική σειρά του καναλιού ABC «Pan Am».

 

 

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο γίνεται το 2013, με την συμμετοχή της στην ταινία  «Όσα φέρνει ο χρόνος», ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές της στις ταινίες «Ο Λύκος της Wall Street» και «Focus». Τα επόμενα χρόνια η συμμετοχή της στις ταινίες «Το μεγάλο σορτάρισμα», «Αμερικανίδα ρεπόρτερ» και ο «Ο θρύλος του Ταρζάν», αύξησαν τις μετοχές της στην κινηματογραφική βιομηχανία, ενώ ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ταινία «Ομάδα αυτοκτονίας», πλάι στους Γουίλ Σμιθ και Τζάρεντ Λέτο, την έκανε ακόμη πιο αγαπητή στο ευρύ κοινό.

 

O τελευταίος της πρωταγωνιστικός ρόλος στην βιογραφική ταινία «Εγώ, η Τόνια», απέσπασε πολύ καλές κριτικές και τις χάρισε υποψηφιότητες για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και για το βραβείο BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου. Η καριέρα της φαίνεται πως βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της, με την ηθοποιό να έχει ήδη συμφωνήσει ρόλους σε ταινίες που πρόκειται να συζητηθούν. 

 

Στον ελεύθερό της χρόνο λατρεύει να κάνει βόλτες με την μοτοσικλέτα της, να κυνηγά αγριογούρουνα σε αγροκτήματα, να κάνει σέρφινγκ αλλά και να παίζει χόκεϊ επί πάγου, καθώς είναι μεγάλη θαυμάστρια των New York Rangers. Μεταξύ των άλλων χόμπι της είναι και το τατουάζ. Η όμορφη ηθοποιός είναι ερασιτέχνης καλλιτέχνης τατουάζ και μάλιστα την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας «Ομάδα αυτοκτονίας» ήταν έντονες οι φήμες πως ήταν εκείνη που σχεδίασε τα τατουάζ των συμπρωταγωνιστών της.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!