Home / Fashion  / Λαμπερές γιορτές μας υπόσχεται η Parabita με τις Χριστουγεννιάτικες συλλογές της, “Shiny Holidays”

Λαμπερές γιορτές μας υπόσχεται η Parabita με τις Χριστουγεννιάτικες συλλογές της, “Shiny Holidays”

Αυτές τις γιορτές μπορούμε να κάνουμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές, η διάθεσή μας γίνεται πιο εορταστική και η εμφάνισή μας πιο λαμπερή! Τις μέρες αυτές περνάμε πολύ χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μας, ενώ οι βραδινές μας εμφανίσεις πολλαπλασιάζονται. Για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θέλουμε outfit με glamorous αέρα αλλά και άνεση. Θέλουμε στιλ ιδανικά και για τα καλέσματα σε σπίτια και για τα πάρτι.

 

 

Στις γιορτινές συλλογές της Parabita θα βρούμε όλα όσα έχουμε γράψει στη wishlist μας. Για άνετα looks tops με lurex, στολισμένα πλεκτά, πανωφόρια με γούνινες λεπτομέρειες, satin και floral βελούδο. Στοιχεία που μας βάζουν στο γιορτινό κλίμα που πλησιάζει και μας κάνουν να λάμπουμε, με κυρίαρχα χρώματα το μαύρο ,το ασημί, το πετρόλ, το σομόν και το all time classic κόκκινο.

 

 

Παράλληλα, οι βραδινές εμφανίσεις σε καλέσματα και πάρτι επιβάλουν λάμψη και chic διάθεση. Φέτος η μόδα προστάζει λαμπερά υφάσματα, παγιέτες, lurex, διαφάνειες και μεταλλικές λάμψεις. H συλλογή “Shinny holidays” περιλαμβάνει όλα όσα χρειαζόμαστε για την περίοδο των γιορτών, από διακριτικές διακοσμήσεις σε Τ-shirts, μέχρι maxi αστραφτερά φορέματα με παγιέτες για τη βραδιά του ρεβεγιόν. Τα κυρίαρχα χρώματα είναι το μαύρο, το κόκκινο και το μπρονζέ.

 

 

Η Parabita κάνει πράξη καθημερινά το motto της #FashionUnlimited. Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, υποστηρίζει το όραμά της να είναι ο απόλυτος multi brand προορισμός για τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους, προσφέροντας τους τα τελευταία fashion trends από τις διασημότερες ελληνικές και ξένες μάρκες της plus size αγοράς. Είναι εδώ για κάθε γυναίκα με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει, στο μέγεθός της. Υπόσχεση της: η άψογη προσωπική εξυπηρέτηση στα καταστήματα Parabita, όπου το shopping σημαίνει εμπειρία χωρίς περιορισμούς!

 

www.parabita.com

Αττική (Ερμού 45, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, River West, Smart Park, The Mall Athens, Outlet: Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 Καισαριανή)

Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30)

Λάρισα (Κύπρου 79)

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath