Home / Beauty  / Λάμψτε με τη νέα Major Glow συλλογή μακιγιάζ

Λάμψτε με τη νέα Major Glow συλλογή μακιγιάζ

Λάμψτε με τη νέα Major Glow συλλογή μακιγιάζ
Η νέα beauty συλλογή του Patrick Ta είναι πραγματικά Major Glow

O Patrick Ta είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους make up artists της διεθνούς σκηνής. Έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ διάσημων, λαμπερών κυριών του χώρου όπως η Gigi & Bella Hadid, η Chrissy Teigen, η Olivia Munn, η Ariana Grande, η Jessica Alba,  η Rihanna και η Kendall Jenner και τις έχει κάνει ακόμη πιο glam και όμορφες.

 

 

Glittery dreams

Πρόσφατα αποφάσισε να ενώσει την εμπειρία του και την τεχνογνωσία του στο μακιγιάζ με το γαλλικό brand Moët & Chandon για μία extra luxury συλλογή από προϊόντα μακιγιάζ που θα κάνουν ακόμη πιο όμορφες και περιποιημένες τις γυναίκες. Μετά τη make up line του “Patrick Ta Beauty” η οποία κυκλοφόρησε στις 4 Απριλίου ο beauty expert λανσάρει την “Major Glow” σε συνεργασία με την Moët & Chandon.

 

 

Η συλλογή ήταν στην προετοιμασία για περίπου 2 χρόνια και όταν κυκλοφόρησε εντυπωσίασε το κοινό. Η “Major Glow” collection όπως λέει και το όνομά της υμνεί τη λάμψη και περιλαμβάνει highlighting mists, lipgloss σε πολλές αποχρώσεις με glittery στοιχεία, ένα πολύ λαμπερό body oil πάλι με glitter και μία βεντάλια η οποία βοηθά στο σωστό σετάρισμα του μακιγιάζ και όπως είπε ο make up artist χρησιμοποιεί πάντοτε όταν μακιγιάρει τις celebrities και τις κάνει υπέροχες.

 

 

Η super glittery και glam συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο patrickta.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!