Home / Fashion  / Κυκλοφόρησε η Gucci και Dapper Dan Collection!

Κυκλοφόρησε η Gucci και Dapper Dan Collection!

Αλά Harlem style η νέα συλλογή των Gucci και Dapper Dan! 

 

H νέα collection των Gucci x Dapper Dan κυκλοφόρησε online και σε flagship stores του οίκου Gucci! H συλλογή που είναι επηρεασμένη από τη δεκαετία του ’80 αποτελείται από κομμάτια εμπνευσμένα από την κληρονομιά του Harlem. 

 

 

Ο οίκος Gucci και το brand Dapper Dan συνεργάζονται για πρώτη φορά, πραγματοποιώντας μια σκέψη που είχε υπήρχε για συνεργασία από το 2017. Η συλλογή, που δημιουργήθηκε με υλικά της Gucci, αποτελείται από ενδύματα και αξεσουάρ, που αντλούν έμπνευση από το έργο του Dan και αποτίουν φόρο τιμής στο Harlem.

 

 

H συλλογή περιλαμβάνει εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου με κρύσταλλα Swarovski, δερμάτινες τσάντες, jackets, φόρμες και φούτερ, παπούτσια, μικρά τσαντάκια αλλά και επιλεγμένα κοσμήματα. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!