Home / Fashion  / Κυκλοφόρησε η σειρά εσωρούχων της Rihanna

Κυκλοφόρησε η σειρά εσωρούχων της Rihanna

Αισθησιασμό και sexy διάθεση αποπνέει η συλλογή Savage X Fenty.

Έπειτα από αρκετό καιρό αγωνίας και πολλά sneak peaks στο Instagram, κυκλοφόρησε επιτέλους η νέα σειρά εσωρούχων της Rihanna, με την ονομασία Savage X Fenty.

 

Η ίδια η τραγουδίστρια σε δελτίο τύπου δήλωσε: “ Ήταν σημαντικό για μένα να ξεπεράσω τα όρια και ταυτόχρονα να δημιουργήσω μια σειρά εσωρούχων, στην οποία κάθε γυναίκα θα μπορεί να δει τον εαυτό της. Αγαπώ να κάνω τους άλλους να νιώθουν όμορφα και να πειραματίζονται με διαφορετικά στυλ.”

 

Όμως, δεν πρόκειται για μια απλή συλλογή, η οποία αποτελείται από βασικά κομμάτια. Τα νούμερα κυμαίνονται από 32A έως 44DD για τα σουτιέν, καθώς και XS έως 3XL στο κομμάτι του underwear και sleepwear, ενώ η χρωματική γκάμα απλώνεται σε 7 διαφορετικές αποχρώσεις του nude.

 

Eπιπλέον, στη συλλογή θα βρείτε ρόμπες με πούπουλα, κορσέδες από δαντέλα και άλλα items, που η Rihanna θα τολμούσε να φορέσει όχι μόνο στις ιδιωτικές στης στιγμές…

 

Οι τιμές ξεκινούν από τα 14.50 δολάρια και φτάνουν μέχρι τα 109 δολάρια. Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή Savage X Fenty στο SavageX.com.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath