Home / Beauty  / Κρατήστε φρέσκο το μακιγιάζ σας και το καλοκαίρι

Κρατήστε φρέσκο το μακιγιάζ σας και το καλοκαίρι

Κρατήστε φρέσκο το μακιγιάζ σας και το καλοκαίρι
6 beauty hacks για αψεγάδιαστο μακιγιάζ τις ζεστές μέρες. 

Είναι γεγονός πως οι υψηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και η ζέστη δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη διατήρηση του make up. Υπάρχουν όμως τρόποι για να κρατήσετε φρέσκο το μακιγιάζ σας ακόμη και όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα. 

 

Το primer είναι το Α και το Ω.

Το primer είναι το προϊόν που έχει ανάγκη το δέρμα σας για να έχετε πάντοτε ένα σούπερ μακιγιάζ που θα στέκεται και θα διαρκεί. Ξεκινήστε τη διαδικασία του μακιγιάζ πάντα με primer και φροντίστε να έχετε επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές σας δερματικές ανάγκες.  

 

Στραφείτε στα αδιάβροχα beauty products.

Για να δώσετε διάρκεια στο make up και να μην μουτζουρωθείτε, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε αδιάβροχα beauty προϊόντα και να τα χρησιμοποιείτε τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψετε ατυχήματα και δεν θα κινδυνέψετε να καταστρέψετε το μακιγιάζ σας. 

 

 

Μειώστε τη γυαλάδα. 

Χρησιμοποιείστε ειδικά απορροφητικά μαντηλάκια για να μειώσετε και να καταπολεμήσετε τη γυαλάδα σε καθημερινή βάση και να κάνετε το μακιγιάζ σας πιο compact και ματ. 

 

Αποφύγετε το βαρύ μακιγιάζ στα μάτια. 

Δε χρειάζεται να βάλετε βαρύ make up στην περιοχή γύρω από τα μάτια και να τα μπουκώσετε γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι πιο εύκολο να χαλάσει το μακιγιάζ σας. Αρκεστείτε σε λίγο concealer και μία πούδρα που θα απλώσετε ταμποναριστά. Επίσης αποφύγετε το eyeliner και για να τονίσετε τα μάτια σας τις ζεστές μέρες, χρησιμοποιείστε ένα απαλό μολύβι ματιών. 

 

 

 

The sunkissed effect. 

Συνδυάστε το ρουζ σας με το bronzer και κάντε μία μίξη που θα σας χαρίσει ζωηρό χρώμα, αλλά και υπέροχο sunkissed αποτέλεσμα. Το ηλιοκαμένο make up είναι άλλωστε ό,τι χρειάζεστε για το καλοκαίρι, ενώ συνδυάζοντας δύο προϊόντα θα έχετε ένα πιο ελαφρύ μακιγιάζ που είναι και το ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. 

 

Μην ξεχνάτε το καπέλο.

Το καπέλο θα σας δώσει επιπλέον πόντους στυλ, θα σας προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και φυσικά θα σας βοηθήσει να κρατήσετε αναλλοίωτο το μακιγιάζ σας. Οπότε μην το ξεχνάτε! 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!