Home / Family  / Κουρασμένη μαμά: μάσκες ομορφιάς για να δείχνετε πιο φρέσκιες!

Κουρασμένη μαμά: μάσκες ομορφιάς για να δείχνετε πιο φρέσκιες!

Σπιτικές μάσκες ομορφιάς για να ανακτήσετε τη λάμψη σας!

Το να είσαι μαμά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η μητρότητα είναι μία μαγική εμπειρία που κρύβει καθημερινά προκλήσεις, απαιτεί αφοσίωση, επιβάλλει ξενύχτια και υπερπροσπάθεια. Αν είστε λοιπόν και εσείς μία σούπερ αλλά κουρασμένη μαμά, τότε ήρθε η στιγμή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να αποβάλλετε από το πρόσωπό σας την κούραση. Λάψτε και αναζωογονηθείτε για να καλωσορίσετε τις γιορτές που έρχονται, με τις τρεις παρακάτω φυσικές μάσκες ομορφιάς. Θα χρειαστείτε μόνο υλικά που έχετε στην κουζίνα, λίγα λεπτά για να τις φτιάξετε και περίπου μισή ώρα για να απολάυσετε τα αποτελέσματά τους! 

 

Μάσκα αναζωογόνησης με αβοκάντο

Τρία είναι τα υλικά που θα χρειαστείτε: γιαούρτι, αβοκάντο και μέλι. Ανακατέψτε όλα τα υλικά και από το μείγμα που θα προκύψει πάρτε μία γενναία ποσότητα και απλώστε την στο πρόσωπό σας. Αφήστε τη μάσκα για περίπου 20 λεπτά στο πρόσωπό σας και επωφελείτε των θαυματουργών συστατικών του αβοκάντο, του γιαουρτιού και του μελιού για την επιδερμίδα. 

 

 

Μάσκα λάμψης με βρώμη

Φτιάξτε μία φυσική μάσκα με γιαούρτι, μέλι, βρώμη και μπανάνα. Τα συγκεκριμένα συστατικά βοηθούν στη θρέψη της επιδερμίδας, στην ανάκτηση της χαμένης λάμψης, αλλά και στην αντιμετώπιση της ελαφράς ακμής. Πολτοποιήστε για αρχή τη μπανάνα και στην συνέχεια ανακατέψτε την με το γιαούρτι, το μέλι και τη βρώμη. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας, αφήστε το για 30 λεπτά τουλάχιστον και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. 

 

Μάσκα σύσφιξης και ενυδάτωσης με ελαιόλαδο

Χτυπήστε το ασπράδι και στη συνέχεια βάλτε το σε ένα μπολ με το ελαιόλαδο για να δημιουργήσετε γρήγορα μία εύκολη μάσκα για την επιδερμίδα σας. Τα συγκεκριμένα συστατικά ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, συσφίγγουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα και χαρίζουν φως στο θαμπό δέρμα. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!