Home / Fashion  / Κομψή στο γυμναστήριο με top

Κομψή στο γυμναστήριο με top

Fitness look για stylish εμφανίσεις με top στο γυμναστήριο

Γιατί και το γυμναστήριο θέλει την κατάλληλη, chic ενδυμασία. Εμπνευστείτε από hot, stylish looks με gym top και δημιουργήστε τα δικά σας κομψά σύνολα για το γυμναστήριο. 

 
Επενδύστε στη μονοχρωμία 

Επιλέξτε να δημιουργήσετε ένα σύνολο, στο οποίο και το top, αλλά και το κολάν σας ή η φόρμα σας θα είναι στο ίδιο μοτίβο ή χρώμα. Σπάστε τη μονοχρωμία με διαφορετικό χρώμα στα παπούτσια σας ή προσθέστε όμορφα αξεσουάρ στα μαλλιά σας όπως κορδέλες και χρωματιστά κοκαλάκια. Αν τέλος, δεν θέλετε να αφήσετε μεγάλη επιφάνεια της επιδερμίδας σας να φαίνεται προτιμήστε ψηλόμεσα κολάν που θα αναδεικνύουν όμορφα τη μέση σας. 

 

Κομψή στο γυμναστήριο με topΚομψή στο γυμναστήριο με top

 

Επιλέξτε τα hoodie tops 

Άλλος ένας τρόπος να φορέσετε το top σας με στυλ στο γυμναστήριο είναι επιλέγοντας ένα hoodie top, που συνδυάζει άψογα το athleisure look με την πιο σέξι πλευρά σας. Ακόμη, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσες κρυώνουν λίγο περισσότερο, αλλά θέλουν ταυτόχρονα να αναδείξουν και τη fashion πλευρά τους. Συνδυάστε απαραιτήτως με κολάν για να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη εικόνα δηλαδή πιο φαρδιά σιλουέτα στον κορμό και πιο λεπτή στα πόδια και θα έχετε μια σούπερ εμφάνιση για την fitness συνεδρία σας. 

 

 

 

Εκμεταλλευτείτε το layering trend 

H τέχνη του layering, του να φοράμε δηλαδή το ένα item πάνω από το άλλο με stylish τρόπο, είναι φέτος πιο hot από ποτέ. Σε ό,τι αφορά στο γυμναστήριο είναι εκτός από λειτουργικό και totally in fashion για αυτό αξίζει να το εκμεταλλευτείτε. Φορέστε πρώτα το gym top σας και από πάνω φορέστε ένα άλλο μπλουζάκι, ένα crop hoodie ή ένα jacket και συνδυάστε με instyle αξεσουάρ. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!