Home / Fashion  / Κομψή και εντυπωσιακή του Αγίου Βαλεντίνου!

Κομψή και εντυπωσιακή του Αγίου Βαλεντίνου!

3 styling tips για να λάμψετε του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι καθ οδόν και πολλές από εσάς σίγουρα θα ψάχνετε ιδέες για να λάμψετε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα -ή μάλλον το βλέμμα του-πάνω σας. Πέραν του αναμενόμενου κόκκινου φορέματος ή του little black dress, σας προτείνουμε τρία styling tips για να επιτύχετε elegant outfits για τη μεγάλη μέρα! Εμπνευστείτε ελεύθερα…

Monochrome Passion

Αν αγαπάτε την μονοχρωμία, τότε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αναδείξετε τα στιλάτα look σας και τους κομψούς συνδυασμούς που έχετε τολμήσει. Το momochromatic outfit είναι άλλωστε elegant και με τις κατάλληλες προσθήκες μπορεί να γίνει όσο sexy χρειάζεται για την ημέρα των ερωτευμένων.

Casual V-Day

Comfy, chic και casual. Πώς θα επιτύχετε αυτόν τον συνδυασμό; Δημιουργήστε ένα απλό και βολικό σύνολο, το οποίο μπορείτε να απογειώσετε στιλιστικά, επιλέγοντας “εκκεντρικά” items με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και κλέβουν την πᾶράσταση. Ποια είναι τα στοιχεία που μπορείτε να εντάξετε στο look σας; Bomber jackets με velvet και animal print στοιχεία, μπλούζες με κρόσσια, ξεχωριστά ή statement αξεσουάρ και εκλεπτυσμένα πανωφόρια, έχουν την δυναμική να αναδιαμορφώσουν στο λεπτό μία κατά τα άλλα casual εμφάνιση.

Κομψή και εντυπωσιακή του Αγίου Βαλεντίνου!

Embrace the Lace

Κορίτσια μην ξεχνάτε τη δαντέλα. Αποπνέει θηλυκότητα, μεγαλοπρέπεια και ρομαντισμό, ενώ κολακεύει γλυκά τη σιλουέτα. Επενδύστε σε ένα δαντελένιο φόρεμα, συνοδέψτε το με λεπτεπίλεπτα πέδιλα και ολοκληρώστε το look με όμορφα αξεσουάρ και διακριτικό μακιγιάζ. Η δαντέλα θα σας χαρίσει ένα πολυτελές και συνάμα αισθητικά υψηλό αποτέλεσμα, ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία του outfit μπορούν να δώσουν μία πιο σύγχρονη και up-to-date νότα στην εμφάνισή σας!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!