Home / Beauty  / Κομψά hairstyles για τις ζεστές μέρες της άνοιξης

Κομψά hairstyles για τις ζεστές μέρες της άνοιξης

Ιδέες για κομψά hairstyles που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις ζεστές ανοιξιάτικες μέρες.

 

Αν έχεις μακριά μαλλιά σίγουρα προσπαθείς να βρεις τρόπους να μην ζεσταίνεσαι τις μέρες που οι θερμοκρασίες είναι ανεβασμένες. Εκτός όμως από το λειτουργικό του πράγματος πρέπει να είσαι και chic. Δες ιδέες για κομψά hairstyles για μακριά μαλλιά τις πιο καυτές μέρες της άνοιξης.

 

Updo με κομψά αξεσουάρ μαλλιών.

Τα updos χτενίσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και μπορούν να σε προστατέψουν από τις ζεστές μέρες της άνοιξης. Αφήνοντας τον λαιμό σου και το πρόσωπό σου ακάλυπτα τα chic αυτά hairstyles είναι ιδανικά για τις μέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη! Πρόσθεσε στο look όμορφα αξεσουάρ μαλλιών όπως στέκες ή μεταλλικές καρφίτσες για να απογειώσεις την εμφάνισή σου. 

 

 

Updo με πλεξουδάκια. 

Ενίσχυσε το λειτουργικό αυτό χτένισμα με πλεξουδάκια που δίνουν τσαχπινιά και extra glamorous διάθεση στο look σου. Τα πλεξουδάκια είναι σίγουρο πως κρατούν πιο σταθερό το χτένισμα και αφήνουν ελεύθερο το πρόσωπό σου να λάμψει! 

 

 

Διπλός ψηλός κότσος. 

Ο κότσος είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά και βολικό χτένισμα για τις ζεστές μέρες της άνοιξης ή του καλοκαιριού. Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά μπορείς να δοκιμάσεις να τυλίξεις δυο λωρίδες μαλλιών την μια πάνω στην άλλη και να δημιουργήσεις αυτό το κομψό αποτέλεσμα. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο casual προσπάθησε για ένα πιο messy αποτέλεσμα που θα είναι και πάλι εντυπωσιακό! 

 

 

Χαμηλός κότσος με αφέλειες. 

Ρομαντικό και chic, το συγκεκριμένο hairstyle αν και φαίνεται πιο επίσημο και βραδινό μπορεί να σε συνοδεύσει καθ όλη την διάρκεια της μέρας και να μην σε κάνει να ζεσταίνεσαι. 

 

 

Braid and beautiful!

Μια ψηλή κοτσίδα με braid πλεξούδα είναι ιδανική λύση τις ζεστές μέρες της άνοιξης ή του καλοκαιριού καθώς αφενός σε προστατεύει από την ζέστη και αφετέρου αποτελεί μια chic επιλογή που αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μπορείς να κάνεις όσο χαλαρή ή σφιχτή θέλεις την πλεξούδα, να την σταθεροποιήσεις με ένα κοκκαλάκι και να τυλίξεις γύρω του ένα μικρό τμήμα των μαλλιών σου για ένα άψογο αποτέλεσμα. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!