Home / Fashion  / Κερδίστε το αγαπημένο σας ζευγάρι Jimmy Choo με αυτόν τον διαγωνισμό

Κερδίστε το αγαπημένο σας ζευγάρι Jimmy Choo με αυτόν τον διαγωνισμό

choosketch

Αυτό που για κάποιους αποτελεί όνειρο το να αποκτήσουν ένα εντελώς custom ζευγάρι γόβες Jimmy Choo, μπορεί να γίνει πραγματικότητα με το νέο project του γνωστού και διεθνώς αναγνωρισμένου οίκου!

 

Η Sandra Choi, creative director του οίκου, καλεί τους απανταχού fans του Jimmy Choo να σχεδιάσουν τα παπούτσια των ονείρων τους για τον διαγωνισμό “Choo Sketch“. Εκείνη θα επιλέξει δέκα σκίτσα που θα υποβληθούν σε ψηφοφορία στο λογαριασμό Instagram του διάσημου brand. Πέντε από τους διαγωνιζόμενους θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις δημιουργίες τους να ζωντανεύουν σε ένα capsule collection. Επίσης, οι πέντε φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δωρεάν το ζευγάρι που έχουν δημιουργήσει. Όλα τα κέρδη θα δοθούν από το Ίδρυμα Jimmy Choo σε μια φιλανθρωπική οργάνωση.

Ήθελα να μοιραστώ την αγάπη μου για τον σχεδιασμό με την κοινότητα Jimmy Choo, ελπίζοντας ότι θα προσφέρει μια στιγμιαία απόδραση, ενόσω όλοι παραμένουμε ενωμένοι απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε“, δήλωσε η Sandra Choi.

 

CHOOSKETCH-sacora100

©Courtesy of Jimmy Choo

CHOOSKETCH-reign

©Courtesy of Jimmy Choo

 

Για να λάβετε μέρος:


Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων, οι συνδρομητές καλούνται να μοιράζονται σκίτσα των δικών τους δημιουργιών. Κάθε εβδομάδα ένα νέο σκίτσο με ένα θετικό μήνυμα θα δημοσιευεται από την Sandra Choi. Η προθεσμία συμμετοχής είναι η Παρασκευή 15 Μαΐου και οι νικητές αυτού του δημιουργικού διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 8 Ιουνίου. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, καθώς και τους όρους συμμετοχής, διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα του Jimmy Choo.

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!