Home / Fashion  / Καπέλο, το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Καπέλο, το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Το καπέλο είναι το νέο σου αγαπημένο summer item!

To καπέλο είναι το νέο σου αγαπημένο καλοκαιρινό αξεσουάρ, όχι μόνο για τις διακοπές σου και την παραλία, αλλά και την καθημερινότητα σου στην πόλη. Μust γυναικείο αξεσουάρ για το καλοκαίρι, καθώς μπορεί να κάνει εύκολα το ντύσιμό σου πιο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα να σε προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Μήπως ήρθε η στιγμή να επενδύσεις σε αυτό του σούπερ stylish και λειτουργικό αξεσουάρ;

Συγκεντρώσαμε 4 στιλάτα καπέλα τύπου τζόκεϋ, ψάθινα, υφασμάτινα, ναυτικά ή με λουλούδια που θα δώσουν στο στυλ σου αέρα καλοκαιριού και θα απογειώσουν το look σου. Έτοιμη;

Zara.

Απλό και κλασσικό, στην ψάθινη εκδοχή του, αποτελεί must-summer αξεσουάρ, καθώς είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό για το καλοκαίρι!

PULL&BEAR.

Καπέλο γυναικείο τζόκεϊ με ρυθμιζόμενο κλείσιμο και κεντημένο το New York μπροστά, ιδανικό για street style εμφανίσεις και cool look στην πόλη ή στις διακοπές σε κάποιο ονειρεμένο νησί.

Berska.

Ναυτικό καπέλο με γείσο σε μαύρο χρώμα. Το αξεσουάρ που έχουν λατρέψει οι αδερφές Hadid και άλλες celebrities, καθώς είναι μοντέρνο, στυλάτο και κομψό. Γιατί να μην το προσθέσεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα και φυσικά στα look σου;  Μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα, να δείχνεις υπέροχη και εννοείται fashion updated.

Berska.

Καπέλο τύπου κασκέτο σε χρώμα κάμελ που αν και μας θυμίζει φθινόπωρο, ταιριάζει υπέροχα και για τις summer εμφανίσεις σου. Οι ροζ λεπτομέρειες με τα τριανταφυλλάκια στο πίσω μέρος είναι κάτι παραπάνω από χαριτωμένες. Συνδύασέ το με ένα street style ντύσιμο και θα πάρεις επιπλέον πόντους στυλ.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!