Home / Fashion  / Καπέλο, η hot τάση του 2019!

Καπέλο, η hot τάση του 2019!

Και πως θα την εντάξετε με στυλ στην εμφάνισή σας! 

Αφεθείτε στην πιο hot τάση του 2019 και εντάξτε στην γκαρνταρόμπα και στο look σας, το καπέλο, που μπορείτε με αμέτρητους τρόπους να αναδείξετε στο καθημερινό, αλλά και πιο επίσημο outfit σας! 

 

 

 

Γαλλική φινέτσα και όχι μόνο με μπερέ! 

Αποκτήστε παριζιάνικο look, εκμεταλλευόμενες τον ρομαντισμό και τη chic διάθεση του κλασικού μπερέ,που αποτελεί ένα διαχρονικό αξεσουάρ, έτοιμο να σας μεταφέρει στο Παρίσι!

 

 

Street style με μπερέ

Εάν πάλι θέλετε να ξεφύγετε από τα αναμενόμενα, χρησιμοποιήστε τον μπερέ και για τις street style εμφανίσεις σας. Πως θα το καταφέρετε; Παίζοντας με leather και denim items, με prints και με πιο casual υφάσματα. 

 

 
Fashion update με oversized καπέλα!

Τα oversized καπέλα δεν είναι μόνο εντυπωσιακά.. Είναι statement αξεσουάρ που προσδίδουν στο look μας signature χαρακτήρα. Ακόμη, κι αν φοβάστε πως θα είστε υπερβολικές, τολμήστε τα, γιατί στο λεπτό μπορούν να απογειώσουν τις καθημερινές σας εμφανίσεις!  

 

 

Stylish με τραγιάσκα!

Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας την τραγιάσκα ως το κατεξοχήν ανδρικό αξεσουάρ, όμως το συγκεκριμένο είδος καπέλου μπορεί να φορεθεί υπέροχα και από εμάς τα κορίτσια και να προσθέσει extra πόντους στυλ στις εμφανίσεις μας. Άλλωστε αν δεν το βάλουμε τώρα που είναι χειμώνας και επωφεληθούμε και από τη λειτουργική του αξία, πότε θα το βάλουμε; 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!