Home / Beauty  / Κανόνες για μία eco friendly beauty ρουτίνα!

Κανόνες για μία eco friendly beauty ρουτίνα!

Rules of eco attraction!

Το ξέρουμε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας. Μήπως όμως πρέπει να αγαπάτε περισσότερο και το περιβάλλον; Διαβάστε κάποια tips που μπορείτε να υιοθετήσετε για μία eco friendly beauty ρουτίνα!

Επενδύστε στις φυσικές μάσκες μαλλιών

Γιατί να αγοράζετε μάσκες μαλλιών όταν μπορείτε να τις φτιάξετε μόνες σας και με φυσικά υλικά που έχετε στο σπίτι σας και να αποφύγετε τις επιβλαβείς χημικές ουσίες; Οι homemade φυσικές μάσκες μαλλιών είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές, αγαπούν τα μαλλιά σας αλλά και το περιβάλλον!

Ανακύκλωση τώρα!

Κάντε μία καλή έρευνα για τα προιόντα που θέλετε να αγοράσετε και προτιμήστε eco-friendly beauty brands. Ακόμη, ψάξτε και επενδύστε σε καλλυντικά με βιοδιασπώμενες-ανακυκλώσιμες συσκευασίες για να κάνετε και την ανακύκλωσή σας, προστατεύοντας έμπρακτα το περιβάλλον.

Κανόνες για μία eco friendly beauty ρουτίνα!

Αγοράστε πιο σοφά

Αγοράστε πιο σοφά και συγκρατημένα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς. Τι σημαίνει αυτό; Προσπαθήστε να περιορίστε τις καταναλωτικές σας σπατάλες, αγοράστε μόνο τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε και χρησιμοποιήστε μέχρι να τελειώσουν εντελώς και στραφείτε σε προϊόντα με μεγάλες συσκευασίες για να μην επιβαρύνετε το περιβάλλον με περισσότερα σκουπίδια.

Στραφείτε σε πράσινα προϊόντα

Χρησιμοποιήστε πινέλα μακιγιάζ από ανακυκλωμένα ή βιώσιμα υλικά. Χρησιμοποιήστε πινέλα ή βούρτσες που έχουν συνθετικές τρίχες και όχι τρίχες ζώων, επενδύστε σε καλλυντικά με φυτική σύνθεση, σε προϊόντα που δεν έχουν χημικά συστατικά που βλάπτουν το περιβάλλον και γενικά διαβάστε προσεκτικά τις ετικέτες πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!