Home / Good Life  / Καλοκαιρινή απόδραση στα μαγευτικά Σύβοτα!

Καλοκαιρινή απόδραση στα μαγευτικά Σύβοτα!

Τα Σύβοτα είναι ο ορισμός του καλοκαιρινού παραδείσου!

 

Δαντελωτές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, καταπράσινοι λόφοι, νησάκια που θυμίζουν φιόρδ και ένας πανέμορφος όρμος “στολίζουν” τον δημοφιλή παραθαλάσσιο οικισμό!

 
THIS WAY TO THE BEACH!

Tα Σύβοτα θα μπορούσαν εναλλακτικά να ονομαστούν και Καραϊβική της Ελλάδας, αφού οι μοναδικής ομορφιάς παραλίες, άλλες απομονωμένες και άλλες πολυσύχναστες, ικανοποιούν κάθε γούστο, καθώς “μαγεύουν” με τα καταγάλανα νερά τους.

 

 

Οι πιο φημισμένες παραλίες είναι η Μπέλα Βράκα στο Μουρτεμένο, ένα κατάφυτο νησάκι απέναντι από τα Σύβοτα, καθώς και η Πισίνα στο νησάκι Μαύρο Όρος, στην οποία μπορείτε να φτάσετε περπατώντας, αφού ενώνεται με μια υποθαλάσσια λωρίδα άμμου. Ιδανικές για οικογένειες είναι ο Μώλος και το Σταβέντο. Ζάβια και Μέγα Άμμος πλαισιώνονται από σκιερά πλατάνια, ενώ η ακτή Ζέρη, στο βόρειο άκρο του όρμου, διαθέτει δροσερά και καθαρά νερά, παρά τα σκάφη αναψυχής, που συχνά αγκυροβολούν εκεί.

 

 

DON’T MISS!

Νοικιάστε ένα βαρκάκι και περάστε απέναντι, στα διάσπαρτα νησάκια, όπως το Μαύρο όρος με τον πέτρινο φάρο, ο Άγιος Νικόλαος, το Μικρό και Μεγάλο Μουρτεμένο, το Γουρούνι και το Ξερονήσι. Φυσικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κρουαζιέρα στους κοντινούς Παξούς και Αντίπαξους.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath