Home / Family  / Καλοκαιρινές διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά!

Καλοκαιρινές διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά!

Δώστε τους την ευκαιρία να απολαύσουν το καλοκαίρι! 

 

Οι καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά μπορούν να είναι η ωραιότερη οικογενειακή εμπειρία! Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία, να τρέξουν, να παίξουν, να κολυμπήσουν, να χαρούν και αφήστε τα να είναι λίγο πιο ελεύθερα για να ευχαριστηθούν όσο περισσότερο γίνεται τις καλοκαιρινές διακοπές. Διαβάστε ιδέες για να κάνετε τις καλοκαιρινές διακοπές αξέχαστες για τα παιδιά! 

 

Αθλητικές δραστηριότητες!

Κολύμπι, ποδήλατο, βόλτες στην παραλία, παιχνίδια με την μπάλα και γενικά αθλητικές δραστηριότητες θα βοηθήσουν τα παιδιά, τα περισσότερα δραστήρια και μη, να εκτονώσουν το περίσσευμα ενέργειάς τους και να διασκεδάσουν. Αφήστε τα να παίξουν, να λερωθούν, να αλληλεπιδράσουν με άλλα παιδιά και να χαρούν στο μέγιστο τις καλοκαιρινές διακοπές! 

 

 

Κάντε μαζί camping! 

Ζήστε μια απίθανη και αξέχαστη εμπειρία μαζί με τα παιδιά σας κάνοντας camping κάτω από τα αστέρια! Διηγηθείτε τους ιστορίες, μιλήστε τους για τα αστέρια και περάστε οικογενειακώς μοναδικές στιγμές δίπλα στην φύση!

 

 

Φτιάξτε το δικό σας παγωτό.

Γίνετε μαζί με τα παιδιά σας ζαχαροπλάστες και φτιάξτε το δικό σας, μοναδικό, σπιτικό παγωτό. Αφήστε τα να επιλέξουν ποιες γεύσεις θέλουν να φτιάξετε και διασκεδάστε μαζί, φτιάχνοντας το δικό σας, πεντανόστιμο παγωτό! 

 

 

Επισκεφθείτε ένα water park! 

Χαρίστε στα παιδιά σας μια αξέχαστη μέρα με ξέφρενο παιχνίδι στο νερό και δροσερές βουτιές σε ένα από τα water park της χώρας. Η βόλτα στο water park είναι μια διασκεδαστική λύση για όσους δεν βρίσκονται κοντά σε παραλίες ή θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους παιχνίδια και δράση!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!