Home / Beauty  / To καινούργιο άρωμα ”Life Color” της Αvon είναι η χαρά της ζωής!

To καινούργιο άρωμα ”Life Color” της Αvon είναι η χαρά της ζωής!

To νέο άρωμα της Avon ”Life Color”!

O κορυφαίος σχεδιαστής Kenzo Takada συνεργάζεται για δέυτερη φορά με την Avon, δημιουργώντας αυτή τη φορά το άρωμα ”Life Color”, το οποίο τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει το νέο αγαπημένο μας άρωμα! 

 

 

Το ολοκαίνουργιο άρωμα, ακόλουθος του επιτυχημένου Avon Life που κυκλοφόρησε το 2016, παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου και κέρδισε τις εντυπώσεις. Στο εντυπωσιακό πάρτυ #SetYourColoursFree για το λανσάρισμα του αρώματος, που έλαβε χώρα στο Le Mini Palais, λαμπεροί καλεσμένοι και celebrities, έδωσαν το παρών, διασκεδάζοντας γνωρίζοντας το νέο άρωμα. 

 

 

Ο διάσημος οίκος αρωμάτων Firmenich κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του αρώματος, ενώ η έμπνευση για τη δημιουργία του ήταν το motto «joie de vivre» δηλαδή η χαρά της ζωής! 

 

Το άρωμα θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τις 24 Νοεμβρίου. Αναμένουμε λοιπόν! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!