Home / Men  / Ξεκούραστες βόλτες με το ηλεκτρικό ποδήλατο AM1!

Ξεκούραστες βόλτες με το ηλεκτρικό ποδήλατο AM1!

Ώρα για βόλτες με το ηλεκτρικό ποδήλατο AM1!

 

Το ηλεκτρικό ποδήλατο AM1 της Ευρωπαϊκής εταιρείας Analog Motion συνεχίζει ακάθεκτο ακόμη και όταν εσείς κουράζεστε. Διαθέτει ηλεκτρικό υποβοηθητικό μοτέρ και έναν αρκετά ελαφρύ σκελετό που είναι τόσο εύχρηστος όσο και άνετος στη χρήση. Οι βόλτες σας πλέον θα είναι πιο ξεκούραστες από ποτέ! 

 

 

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, που κρύβεται στο σκελετό του, αρκεί για περίπου 32 χιλιόμετρα, γεγονός που σας βοηθά να κάνετε τις καθημερινές σας αποστάσεις εύκολα! 

 

 

Ο λεπτός σχεδιασμός του και το minimal στυλ του, το καθιστούν πολύ όμορφο αισθητικά ενώ το βάρος του δε ξεπερνά τα 13 kg συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας του. Οι μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη γίνονται πιο άνετες και εύκολες από ποτέ!

 

 

Το ηλεκτρικό ποδήλατο AM1, εκτός από όμορφο είναι εξαιρετικά λειτουργικό καθώς διαθέτει μοτέρ που ενεργοποιείται αυτόματα.  Μήπως τελικά να αφήσετε το αμάξι και να γίνετε ποδηλάτες; 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!