Home / Beauty  / Κάννες 2019: Τα beauty looks που αγαπήσαμε

Κάννες 2019: Τα beauty looks που αγαπήσαμε

Κάννες 2019: Τα beauty looks που αγαπήσαμε
Τα beauty looks που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Καννών

To 72ο Φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε στις 14 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου. Στην πρεμιέρα παρέλασαν διάσημες κυρίες του διεθνούς στερεώματος, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις τους και κλέβοντας για ακόμη μία φορά την παράσταση. Συγκεντρώσαμε τα beauty looks που μαγνήτισαν τα βλέμματα και τις celebrities που ήταν πιο λαμπερές από ποτέ στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας. 

 

 

Κάννες 2019: Τα beauty looks που αγαπήσαμε

 

 

Η γοητευτική Εva Longoria, δεν χρειάζεται πολύ makeup για να είναι όμορφη. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε το μακιγιάζ της κινήθηκε και στην πρεμιέρα σε ήπιους τόνους και αποχρώσεις. Η ηθοποιός αποφάσισε να δώσει ένταση στα μάτια της με έντονη σκιά και eyeliner και επέλεξε ένα nude, glossy κραγιόν για να ολοκληρώσει το look της.

 

 

Η Elle Fanning ανέδειξε το πορσελάνινο και αλαβάστρινο δέρμα της με ένα λιτό αλλά προσεγμένο μακιγιάζ που τόνισε την λάμψη της. Χρησιμοποίησε ροζ αποχρώσεις για να δώσει ένταση στα μάγουλά της και τα χείλη της και με μία διακριτική νότα eyeliner που έδωσε όση ένταση χρειάζεται στο βλέμμα της.

 

 

 

H Selena Gomez έλαμψε με τον old- Hollywood inspired look της. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ήταν εξαιρετικά περιποιημένα και το συνολικό look της αποτέλεσε μία ωδή στο παλιό αγαπημένο Hollywood. Κόκκινα χείλη, έντονα μάτια και βλεφαρίδες και ένας κότσος πιασμένος περίτεχνα, συνέθεσαν το απόλυτο beauty look για την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Καννών.

 

 

Η Julianne Moore είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα γυναικών που όταν ωριμάζουν γίνονται πιο εντυπωσιακές και γοητευτικές. Για την πρεμιέρα επέλεξε να υιοθετήσει ένα chic beauty look και να δώσει νότες μεγαλοπρέπειας στην εμφάνισή της με luxury, λαμπερά σκουλαρίκια.

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!