Home / Fashion  / Κάνε την παραμονή στο σπίτι μια ενδυματολογική εμπειρία by Stelios Koudounaris

Κάνε την παραμονή στο σπίτι μια ενδυματολογική εμπειρία by Stelios Koudounaris

stelios koudounaris

Στα πλαίσια της εποχής όπου #menoumespiti, η οποία ευνοεί την εργασία από το σπίτι, αλλά και την παραμονή μας σε αυτό, ο αγαπημένος μας σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης προτείνει τα ιδανικά work-from-home σύνολα, για τις γυναίκες που επιθυμούν να διατηρήσουν το στυλ τους, ως έναν τρόπο αναζήτησης της εσωτερικής ηρεμίας στη νέα πραγματικότητα που ζούμε.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, το e-shop του σχεδιαστή έχει εμπλουτιστεί με ενδύματα lounge-wear αισθητικής σε μειωμένες τιμές. Κρουαζέ κοψίματα και ντραπέ λεπτομέρειες αγκαλιάζουν τις κινήσεις και προσδίδουν την απαραίτητη άνεση και αίσθηση ασφάλειας, σε απόλυτο συνδυασμό με το στυλ που αναζητούμε κάθε στιγμή.

 

 

Lingerie τοπ και φορέματα, προσθέτουν μία πινελιά πολυτέλειας, καλώντας τις γυναίκες να αποκαλύψουν μία πιο αισθησιακή εκδοχή τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπό τη σύγχρονη και μινιμαλιστική προσέγγιση που χαρακτηρίζει τον Στέλιο Κουδουνάρη.

 

 

Τέλος, παντελόνες που τονίζουν τη θηλυκότητα και άνετες μπλούζες συνθέτουν την stay-at-home “παλέτα του σχεδιαστή, με το συνδυασμό υλικών και απαλών υφασμάτων να απογειώνουν το αποτέλεσμα.

 

 

 

www.stelioskoudounaris.com

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?