Home / Fashion  / Ιδέες για chic look με crop top

Ιδέες για chic look με crop top

Chic και πάντοτε instyle με crop top.

Λατρευεις τα crop top; Ιδού κάποιες σούπερ stylish και chic ιδέες για να απογειώσεις το ανοιξιάτικο look σου με το αγαπημένο σου clothing item! 

 

Oversized crop top.

Αν θέλεις να είσαι αισθάνεσαι πιο άνετη αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψή και θηλυκή μπορείς να επενδύσεις σε ένα oversized crop top, το οποίο είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες εξόδους σου. Συνδύασέ το με τζιν φούστα ή σορτς και με αξεσουάρ για ανάλαφρο απογευματινό outfit ή με ψηλόμεσα υφασμάτινα παντελόνια και γόβες για τις πιο επαγγελματικές ή βραδινές εμφανίσεις σου.

 

 

Femme fatale.

Για απόλυτα βραδινές και θηλυκές εμφανίσεις συνδύασε το αγαπημένο σου crop top με μια ψηλόμεση φούστα και λεπτεπίλεπτα πέδιλα ή γόβες. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα sexy και πολύ εντυπωσιακό! 

 

 

Color blocking lover. 

Τόλμησε να συνδυάσεις στο σύνολό σου διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις ή πάντρεψε τα jean ή τα μονόχρωμα παντελόνια σου με πολύχρωμα tops με γεωμετρικά σχέδια και ρίγες και επωφελήσου από το πολύχρωμο και chic αποτέλεσμα.

 

 

Denim dream.

Εύκολος, λειτουργικός και fashionable συνδυασμός που μπορεί να σε ακολουθήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επέλεξε οποιοδήποτε στυλ και χρώμα τζιν σου αρέσει, από boyfriend, ψηλόμεσο ή καμπάνα και συνδύασέ το με το αγαπημένο σου crop top. Εδώ οι επιλογές στο top σου είναι άπειρες. Μπορείς να επιλέξεις ένα crop top μακό, με δεσίματα ή κοψίματα, με φραμπαλά ή oversized σε οποιαδήποτε απόχρωση και στυλ επιθυμείς. 

 

 

Maxi skirt& crop top outfit. 

Οι maxi φούστες ταιριάζουν άψογα με τα crop tops, χαρίζοντάς σου εκλεπτυσμένο και κομψό look. Δοκίμασε την maxi πληθωρική φούστα σου με ένα λευκό crop top ή την αέρινη παστέλ maxi φούστα σου με ένα πιο ρομαντικό top!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!