Home / Fashion  / Ιδέες για να φορέσετε το κάμελ πανωφόρι σας

Ιδέες για να φορέσετε το κάμελ πανωφόρι σας

Ιδέες για να φορέσετε το κάμελ πανωφόρι σας
4 ιδέες για να φορέστε με διαφορετικό τρόπο το κάμελ πανωφόρι. 

Το κάμελ πανωφόρι. 

Μπορεί να διανύουμε ένα καθολικό απαγορευτικό, όμως δεν ξεχνάμε πόσο αγαπάμε τη μόδα, ακόμη κι αν τώρα δεν μπορούμε να φορέσουμε και να χαρούμε τα συνολάκια μας. Αργότερα όμως θα έχουμε ξανά αυτή την ευκαιρία. Για αυτό τον λόγο πρέπει να ξέρουμε ποια fashion items είναι κλασικά και χρειαζόμαστε στη γκαρνταρόμπα μας οπωσδήποτε, καθώς και με ποια styling tips μπορούμε να τα αναδείξουμε.

Το κάμελ πανωφόρι είναι ομολογουμένως ένα από τα must – haves items της γυναικείας ντουλάπας. Εξαιρετικά chic και διαχρονικό αποτελεί κομμάτι που θα αγαπήσετε και θα φορέσετε πολύ, ενώ με μικρές αλλαγές μπορείτε να το προσαρμόσετε στις καθημερινές στυλιστικές σας ανάγκες. 

 

 

Fashionable & cool. 

Έχετε στη διάθεσή σας πολλούς τρόπους για να φορέσετε το elegant κάμελ πανωφόρι σας ώστε να γίνει λίγο πιο φρέσκο και νεανικό. Μπορείτε να το συνδυάστε με hoodies και αθλητικά παπούτσια, denim σε φαρδιά γραμμή και να του δώσετε μία street style χροιά. Δοκιμάστε το! Άλλωστε κάποιες ημέρες θέλουμε να φοράμε κάποια πιο άνετα και ζεστά ρούχα, χωρίς να χάνουμε όμως το chic στοιχείο. 

 

Ιδέες για να φορέσετε το κάμελ πανωφόρι σας Ιδέες για να φορέσετε το κάμελ πανωφόρι σας

 

 

Chic με αξεσουάρ. 

Παντρέψτε το με ιδιαίτερα αξεσουάρ που ανταποκρίνονται στο δικό σας προσωπικό στυλ, όπως καρφίστες, γάντια, signature κοσμήματα, ψηλές μπότες, καπέλα, μαντήλια και άλλα ξεχωριστά κομμάτια. 

 

Ιδέες για να φορέσετε το κάμελ πανωφόρι σας

 

 

Αριστοκρατική στην ίδια χρωματική παλέτα.

Επενδύστε σε ρούχα της ίδιας χρωματικής παλέτας και θα δημιουργήσετε ένα απόλυτα κομψό look. Το fashion secret για να πετύχει αυτό το στυλ είναι να παίξετε με τις υφές, τα υφάσματα και τα υλικά των ενδυμάτων που θα επιλέξετε για το σύνολό σας. 

 

Ιδέες για να φορέσετε το κάμελ πανωφόρι σας Ιδέες για να φορέσετε το κάμελ πανωφόρι σας Ιδέες για να φορέσετε το κάμελ πανωφόρι σας

 
 
Μοντέρνα και κομψή.

Ιδανικό για τις πιο κομψές εμφανίσεις σας το κάμελ πανοφώρι μπορεί να συνδυαστεί με γόβες, πουκάμισα, φορέματα, πιο formal και σοβαρά στοιχεία. Απλά φροντίστε να μην “βαρύνετε” πολύ το σύνολο αλλά να το κάνετε πιο μοντέρνο, φέρνοντάς το στο σήμερα με τις κατάλληλες στυλιστικές λεπτομέρειες. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!