Home / Family  / Ιδέες για δυναμωτικό παιδικό πρωινό!

Ιδέες για δυναμωτικό παιδικό πρωινό!

Ιδέες για παιδικό πρωινό!

Προετοιμάστε στα παιδιά σας ένα υπέροχο και θρεπτικό πρωινό που θα τα εφοδιάσει με ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για το υπόλοιπο της ημέρας. Έρευνες δείχνουν πως ένα υγιεινό πρωινό, πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία, είναι η βάση για την καλύτερη ανάπτυξή των παιδιών και ταυτόχρονα μπορεί να βελτιώσει την απόδοση τους στο σχολείο. Σας παρουσιάζουμε γευστικές και δυναμωτικές προτάσεις για παιδικό πρωινό! 

 

 

French Toast με φρούτα

Οι αυγόφετες είναι νόστιμες και θρεπτικές. Γιατί να μην τις συνδυάστε με φρούτα που θα δώσουν παραπάνω γεύση αλλά και βιταμίνες στο πρωινό γεύμα; Ιδανικό πρωινό για τους μικρούς μαθητές που θα τους χαρίσει δύναμη για το υπόλοιπο της ημέρας! 

 

Waffle Sandwich με μαρμελάδα

Όταν οι γλυκιές απολαύσεις ξεκινούν από το πρωί, το μόνο σίγουρο είναι πως και η υπόλοιπη μέρα θα είναι γλυκιά. Οι βάφλες αρέσουν πολύ στα παιδιά, όπως και η μαρμελάδα. Ετοιμάστε τους λοιπόν, ένα sandwich από βάφλες και βάλτε στο εσωτερικό την αγαπημένη, υγιεινή σπιτική μαρμελάδα των παιδιών! 

 

Tacos με ομελέτα

Το αυγό αποτελεί την καλύτερη επιλογή για πρωινό. Φτιάξτε λοιπόν μια ομελέτα και γεμίστε τα tacos, για να φτιάξετε ένα πολύ νόστιμο και ενδιαφέρον παιδικό πρωινό γεύμα. Προσθέστε για επιπλέον γεύση τυρί φέτα, μανιτάρια ή και ελιές και τα tacos είναι έτοιμα! 

 
Pancakes με μαρμελάδα και βατόμουρα

Άλλη μια γλυκιά επιλογή για παιδικό πρωί είναι τα pancakes με μαρμελάδα και βατόμουρα. Η μαρμελάδα χαρίζει πολλή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά στα παιδιά, ενώ συνδυάζεται θαυμάσια με τα επίσης υγιεινά βατόμουρα και τα pancakes που είναι δημοφιλή σε όλα τα παιδιά! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!