Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η stylish – casual εμφάνιση της Hailey Bieber

Η stylish – casual εμφάνιση της Hailey Bieber

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το cropped φούτερ της που αφήνει ακάλυπτους τους γραμμωμένους κοιλιακούς. 

Την “έπιασε” ο φωτογραφικός φακός να περπατά μετά του συζύγου της Justin Bieber. H Hailey Baldwin και ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισαν απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους πηγαίνοντας για ένα ρομαντικό και χαλαρωτικό day spa στη Los Angles. 

 

Η stylish - casual εμφάνιση της Hailey Bieber

 

Η Hailey όπως ήταν φυσικό ξεχώρισε με το στυλ της, που ήταν άνετο, casual και πολύ μοντέρνο. Η Hailey Bieber φόρεσε ένα ψηλόμεσο denim ξεβαμμένο σε φαρδιά γραμμή το οποίο συνδύασε με ένα cropped turtleneck και απόλυτα stylish μπλουζάκι το οποίο ανέδειξε τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με over-sized γυαλιά ηλίου, με sneakers γνωστού brand καθώς και με μία μαύρη τσάντα η οποία προσέφερε chic νότα στην εμφάνισή της. 

 

Η stylish - casual εμφάνιση της Hailey Bieber

 

Τέλος, η όμορφη Hailey αποφάσισε να ακολουθήσει την προσέγγιση του non -make up, καθώς κυκλοφόρησε εντελώς αμακιγιάριστη. Έίχε επίσης τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο, ενώ για κοσμήματα επέλεξε δύο χρυσούς κρίκους. Συνολικά έκανε μία εμφάνιση που συνδυάζει το μοντέρνο στυλ με την άνεση. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!