Home / Fashion  / Η Stella McCartney αναπολεί την εποχή των Beatles!

Η Stella McCartney αναπολεί την εποχή των Beatles!

Η νέα της συλλογή εμπνέεται από το δημοφιλές συγκρότημα.

Όταν η μικρή Stella είδε για πρώτη φορά το videoclip του τραγουδιού των Beatles, “ Yellow Submarine” το 1968, συγκλονίστηκε!

 

Έτσι, αναπολώντας εκείνες τις μέρες της παιδικής της ηλικίας και αποτίοντας φόρο τιμής στον μεγάλο καλλιτέχνη και πατέρα της, Paul McCartney, δημιούργησε μια capsule συλλογή αφιερωμένη στο αγαπημένο τραγούδι, το πολύχρωμο cartoon style video και τους μοναδικούς στίχους, υπό τον τίτλο “All Together Now”.

 

 

 

Είναι σοκαριστικά μοντέρνο για εμένα προσωπικά, ότι τέσσερις τύποι από το Liverpool, κατάφεραν να μιλήσουν τόσο άμεσα για θέματα ενότητας και αλληλεγγύης, μέσα από τα τραγούδια τους. Ήθελα να παντρέψω τη σύγχρονη γυναίκα και την κληρονομιά που μου δόθηκε και να δημιουργήσω ένα μοναδικό αποτέλεσμα” δήλωσε η ίδια.

 

 

Πλεχτά και jersey ρούχα, φέρουν επάνω τους τη φράση “All Together Now” σε πολλές και διαφορετικές γλώσσες, καθώς και τις χαρακτηριστικές φράσεις των τραγουδιών του σπουδαίου συγκροτήματος, “all you need is love” και“love, love, love”.

Το γεγονός ότι ο πατέρας της συμφώνησε να γίνει αυτή η συλλογή είναι, όπως λέει η ίδια η σχεδιάστρια, κάτι ιδιαιτέρως τιμητικό.

 

Η McCartney, γνωστή για τη vegan φιλοσοφία της και τον ακτιβισμό της, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποίησε εκτός από οργανικό βαμβάκι για όλα τα ρούχα της συλλογής, ανακυκλώσιμα vintage patches και υφάσματα.

 

 

Η συλλογή “All Together Now” είναι αυθεντικά συναισθηματική και περνά διαχρονικά μηνύματα, τα οποία μοιάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ.

 

 

Μπορείτε να τη βρείτε στο Stellamccartney.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλον τον κόσμο, με τιμές που ξεκινούν από 235 έως και 4.550 λίρες.

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath