Home / Beauty  / Η Spectrum Collections κυκλοφορεί τη νέα της Disney x Snow White συλλογή!

Η Spectrum Collections κυκλοφορεί τη νέα της Disney x Snow White συλλογή!

Προσθέστε τη μαγεία της Disney στη make up ρουτίνα σας με τη συλλογή Disney x Snow White!

 

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη; Όλοι θυμόμαστε τη φράση από το καταπληκτικό παραμύθι ¨Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι¨ των Αδερφών Γκριμ που έγινε αργότερα η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών από τον Γουόλτ Ντίσνεϋ.

 

 

Σήμερα, όλες οι γυναίκες έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον δικό τους μαγικό καθρέφτη το ίδιο, καθώς τo αγγλικό brand Spectrum Collections κυκλοφορεί τη νέα του συλλογή Disney x Snow White για make up προϊόντα. Η εταιρεία που έχει στο παρελθόν λανσάρει και άλλες συλλογές εμπνευσμένες από τους αγαπημένους μας ήρωες της Disney, μας χαρίζει αυτή τη φορά μια γλυκιά συλλογή με πρωταγωνίστρια τη Χιονάτη, που υπόσχεται να μεταφέρει τη μαγεία του παραμυθιού στη beauty καθημερινότητά μας. 

 

 

Η όμορφη συλλογή Disney x Snow White αποτελείται από δυο σειρές πινέλων για make up, μία ξεχωριστή θήκη για τα πινέλα, δυο νεσεσέρ μακιγιάζ, ένα αποθηκευτικό κουτί για να τοποθετήσουμε τα πινέλα σας με τη μορφή του δηλητηριασμένου μήλου και φυσικά έναν μοναδικό καθρέφτη που μοιάζει εξαιρετικά με τον μαγικό καθρέφτη του παραμυθιού! 

 

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.spectrumcollections.com

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!